Obavijesti

Show

Komentari 20

Neda Parmać objavila fotke bez 'peglanja': Simpatični taksist me pohvalio da sam prirodna!

Neda Parmać objavila fotke bez 'peglanja': Simpatični taksist me pohvalio da sam prirodna!
4

Pjevačica je ispričala kako se odlučila ne koristiti filtere za zaglađivanje i pomlađivanje, a otkrila je i kompliment koji je dobila od vozača, koji je primijetio kako 'sliči na sebe'

VIDEO

Pjevačica Neda Parmać (36) izrazila je svoje mišljenje o uređivanju fotografija i raznim filterima za fotografije u podužem opisu na Instagramu. Objavila je nekoliko fotografija prije i poslije retuširanja, pa se pohvalila da ona svoje fotke ne prilagođava, nego da ih originalne objavljuje. 

- Nešto solo vremena tu na kavi pa se igram i razmišljam... Jučer sam se vozila u taksiju s iznimno simpatičnim i zanimljivim dečkom koji je primijetio kako ličim na sebe, meaning, nisam izoperirana, retuširana, faceupana i sve što danas uzimamo za normalno - započela je Neda objavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Neda Parmać 03:43

Neda je ispričala kako ne razumije s jedne strane veliku količinu 'lajkova', dok se s druge strane svi na retuširanje zgražaju.

- Vjerujem taksistu kad kaže da je njemu to bez veze međutim svi se nešto olfo zgražaju nad tim ali ako bacite pogled na stanje palčeva vidjeti ćete da najčešće najviše palčeva ide osobama koje, za razliku od mene, nemaju problem provući svoju facu kroz aplikaciju. Da se razumijemo, nemam apsolutno nikakav problem s tim, dapače, hvala Bogu na opciji "omekšaj" - rekla je. 

- Ja sam izabrala ne pretjerivati, zbog sebe, prvenstveno zato što ne želim da se ljudi šokiraju kad me vide uživo i opet ponavljam, to je svima na izbor i super da ga imamo!!! Ali neka mi netko pokuša objasniti zašto se stalno priča i zgraža nad ljudima koji na kraju imaju najveći "reach"? U čemu je kvaka? Zašto smo toliko licemjerni?! Ja bi radije onda da šutimo o tome kad se već ne možemo oduprijeti. Oduvijek se barbike odlično prodaju, pitanje je samo jesi li se igrala sa barbikama ili si razbijala aute po kvartu i gađala kamenčićima zaposlenike ZAPA (danas FINA)  - zaključila je pjevačica.

Neda je poznata po svom bivšem bendu Feminnem u kojem se proslavila s Pamelom Ramljak (41) i Nikom Antolos (31), a danas je članica glazbene skupine Gelato sisters.

Neda Parmać nazdravila osmoj godišnjici braka, pa roditeljima poručila: 'Eto, pomirili smo se...'
Neda Parmać nazdravila osmoj godišnjici braka, pa roditeljima poručila: 'Eto, pomirili smo se...'

Fotku joj je brzo komentirala i sama Pamela, pa se našalila kako i ona liči na sebe.

- I meni govore da ličim na sebe. Sad trenutno možda ne, ali.... Bit će bolje - napisala je uz emotikon koji plače od smijeha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...