Obavijesti

Show

Komentari 46

Pobjednik šeste sezone showa je Fabijan Pavao Medvešek

Pobjednik šeste sezone showa je Fabijan Pavao Medvešek
16

Ukupan broj bodova koji su natjecatelji osvojili tijekom cijele sezone, proporcionalno se pretvarao u startne bodove. Pobjedu je u ovoj sezoni odnio Fabijan Pavao Medvešek

VIDEO

Došlo je i do samoga kraja šeste sezone zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Četiri natjecatelja koji su tijekom sezone osvojili najveći broj bodova, pokazali su svoje najjače adute u novim nevjerojatnim transformacijama. Finalisti su dali najbolje od sebe, no pobjednik je mogao biti samo jedan. A titulu pobjednika šeste sezone showa odnio je Fabijan Pavao Medvešek

Prije showa rekao je kako ne očekuje pobjedu, a ovo iskustvo usavršilo ga je kao glumca. Dao je sve od sebe da zadivi žiri u maniri australskog glumca Hugha Jackmana s pjesmom 'The Greatest Show'.

- Ova pjesma kao da je rađena za tebe - poručila mu je Indira. 

- Naježila sam se, toliko emocija si probudio u meni - nadovezala se Nives. 

- Nastupi iz tjedna u tjedan su ti sve bolji. Bilo bi doista čudno da nisi završio u finalu - rekao je Fabijanu Igor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

show 01:10

Pred očima žirija koji se sastoji od Igora Mešina, Indire Levak, Gorana Navojca i Nives Celzijus svoju točku prva je u finalnoj emisiji izvela Neda Parmać (35).

- Ovo je nastup za koji ću se posebno potruditi - rekla je Neda voditeljici Maji Šuput (41) prije samog nastupa. Neda je izašla na pozornicu kao ekscentrična pjevačica hrapavog i moćnog glasa Macy Gray te otpjevala njezin hit 'I Try'.

- Ovo je bio šlag na torti koju si nam pekla svih ovih pet mjeseci. Ovo je bilo maestralno, tvoj najbolji nastup. Kod tebe me dojmila ljudska skromnost i dominantnost, skidam ti kapu - poručila joj je Indira. 

- Ovo ti je najbolja vokalna transformacija - nadovezala se Nives. 

Sljedeća je na pozornicu stala Lu Jakelić (26), koja se tijekom šeste sezone showa dokazala u iznimno teškim izazovima i odnijela tri pobjede. Tijekom 15 epizoda imali smo je prilike gledati kao Ciaru, Amy Winehouse, Severinu, Barbaru Streisand, Celine Dion… Sada je na pozornicu stala u ulozi Britney Spears (39) s izvedbom u kojoj je spojila dvije pjesme: 'I'm Not A Girl' i 'Stronger'.

- Ti si jedna od kandidata koje smo prozvali malim čudom. Često zvučiš bolje od originala, a tako je bilo i večeras - pohvalila ju je Nives.

- Ti si čudo, imaš toliko talenta. Nema ti kraja. Ovo je bilo jako lijepo i uzbudljivo putovanje s tobom. Lik Britney Spears ti fantastično pristaje - dodala je Indira. 

Posljednji je u finalnoj emisiji na pozornicu stao Marko Braić (29).

- Mislim da sam prošao sve što sam mogao proći - rekao je Marko prije emisije, a onda je žiri oduševio transformacijom u latino divu Jennifer Lopez (51). Otpjevao je pjesmu 'Dance Again'. Priznao je kako mu je ovo bio najteži zadatak do sada. 

- Ti si jako talentiran. Sve transformacije si donosio toliko iskreno. Ovaj nastup je kruna tvojeg rada - komentirao je Igor Markov nastup. 

- Ovakvi showovi moraju se raditi baš zbog takvih kao ti - zaključio je Goran.

A nakon nastupa finalista, na pozornicu su stigli i bivši kandidati koji su pjevali u duetu. Prve na redu bile su Marina Orsag i Lana Klingor Mihić. One su otpjevale hit 'Say Say Say' koji su inače izveli Paul McCartney i Michael Jackson.

Potom su na pozornici ponovno rasturili Mario Valentić (40) i Siniša Ružić (51). Publiku su oduševili pjesmom 'Molim te, vrati se', koju su izveli Siniša Vuco (49) i Ivanka Luetić. Publika nije prestala pljeskati tijekom njihovog nastupa. 

- Žao mi je da ovaj nastup ne može biti ocijenjen - rekla im je Maja. 

- Nasmijali ste me do suza - poručila im je Indira. 

A na kraju emisije zapjevala je i Maja Šuput. Iako je u showu imala ulogu voditeljice, u posljednjoj emisiji i ona je stala na pozornicu i otpjevala pjesmu 'Daljina'. Za tu je priliku i promijenila outfit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin