Show

Komentari 6

Neda Ukraden pozirala u uskoj haljini s prorezom: 'U ovome snimam novogodišnju emisiju'

Neda Ukraden pozirala u uskoj haljini s prorezom: 'U ovome snimam novogodišnju emisiju'

Iako je navršila 71 godinu, Neda ne prestaje pokazivati impresivnu liniju i tijelo. Ovaj puta je svojom linijom u uskoj haljini sve ostavila bez teksta iako nije prvi puta da ju je odjenula

Pjevačica Neda Ukraden (71) ponovno je oduševila obožavatelje svojom vrhunskom figurom. Pjevačica je na Instagramu pozirala u društvu svoje prijateljice Dragane Mirković (53) uz okićeni božićni bor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dame su se uskladile u srebrnim kombinacijama. Dok je Dragana bila nešto poslovnija, Neda je svima oduzela dah u uskoj srebrnoj, svjetlucavoj haljini s dubokim izrezom i još nekoliko sitnih izrezanih detalja.

- Silvestrovo u srebrnom, kao da smo se dogovorile! Doček nove 2022. je već počeo! - napisala je pjevačica u objavi.

Neda se u objavi pohvalila da je za nju i Draganu doček Nove godine već započeo, a fotografija dvije dive je u samo jednom danu prikupila preko 7.600 lajkova i stotinjak komplimenata.

- Prelijepe dame - napisao je jedan komentator.

- Draga Nedo, osim dobre pjesme od tebe uvijek dođe i lekcija iz stila. Dama. Bravo za trajanje i uspjehe sa stilom. Uzor svim ženama estrade - dodala je druga.

- Neda kao vino, zgodna i obrazovana dama. Uzor svim ženama. Draganica slatka - nastavili su se nizati komplimenti.

Ova pjevačica pravi je primjer toga da ista haljina i više puta može jednako oduševiti jer ovo nije prvi puta da je odjenula tu lijepu haljinu.

Naime, istu haljinu nosila je u promociji i pred kraj spota za pjesmu 'Ni Dubai ni Hawaii' koju je pjevala s mladim i talentiranim Lukom Basijem (28) prošle godine.

Najčitaniji članci