Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Nedavno udana Vanda Winter, u zagrljaju junaka - Dylan Doga

Vanda Winter je snimila spot za novi singl ‘Divna’, pjesma je inače prva suradnja Vande Winter i autora pjesme ‘Divna’, Dine Osmanagića i Marka Matijevića Sekula

1 komentara

Vanda Winter je snimila spot za novi singl ‘Divna’, a premijera je, naravno, na 24sata.hr. Kadrove za spot s gornjogradskog Jurjevskog groblja snimio je redatelj Josip Vujčić koji je Vandi i predložio priču o strip junaku Dylan Dogu u pomalo mračnoj ljubavnoj priči. Pjesma je inače prva suradnja Vande Winter i autora pjesme ‘Divna’, Dine Osmanagića i Marka Matijevića Sekula. 

-Iako sam u početku bila skeptična, ponajprije zbog svog pretrpanog poslovnog rasporeda, čim sam čula pjesmu, zaljubila sam se u njezinu nježnu melankoliju.

Melodija mi je momentalno ušla u uho, a kao glumicu koja voli proučavati ljude i život, posebno me zaintrigirao i tekst o kompliciranom, neostvarivom odnosu dvoje ljudi koji ih istovremeno nosi na krilima iznad zemlje i potpuno neumoljivo sravnava s njom. Ovu sam pjesmu shvatila kao labuđi pjev jedne ljubavi osuđene na smrt’, izjavila je Vanda.  Evo premijere spota:

Tema: Muzika

Message