Obavijesti

Show

Komentari 6

Nekad se grlila s Richardom Gereom, a sad sinkronizira crtiće i nalazi se s Miletićem

Nekad se grlila s Richardom Gereom, a sad sinkronizira crtiće i nalazi se s Miletićem
3

Kristina Krepela najpoznatija je po ulozi Barbare u seriji 'Ne daj se Nina', ali i po brojnim kazališnim ulogama. Iza sebe ima i solidnu međunarodnu karijeru. Glumila je s Richardom Gereom, Michaelom Yorkom...

VIDEO

Glumica Kristina Krepela (42) i saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić (42) ovih su dana u središtu pozornosti zbog romantične šetnje Maksimirom. Čitatelj nam je javio da se par grlio i držao za ruke, a tome svjedoči i fotografija. Jesu li par ili samo prijatelji, zasad je nepoznato, no poznato je da su prije nešto više od mjesec dana pokušali iznajmiti stan, piše Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kristina Krepela u 24 pitanja 13:39

Nakon sporne fotografije kontaktirali smo glumicu, ali i političara. Miletić nam je kratko rekao da svakodnevno šeće s ljudima te da su svi detalji vezani uz ovo privatan život, koji ipak ne bi trebao biti na raspolaganju hrvatskoj javnosti. Krepela se složila te kratko rekla da je sretna. Iako par nije potvrdio, a ni demantirao vezu, čini se da ipak ima nešto između njih dvoje. 

Kristina Krepela najpoznatija je po ulozi Barbare u seriji 'Ne daj se Nina', ali i po brojnim kazališnim ulogama. Iza sebe ima i solidnu međunarodnu karijeru. Glumila je u Hallmarkovom dvodijelnom filmu 'Kći mušketira' u kojem su igrali Michael York, Nastassja Kinski i Gerard Depardieu, filmu 'Lov u Bosni' s Richardom Gereom, 'Igri prijestolja' te 'Digu'. Osim toga, dala je svoj glas princezi Elsi iz megahita Frozen, naravno u hrvatskoj verziji. Već 16 godina surađuje i sa slabovidnom djecom.

Miletić je diplomirani teolog, bivši vjeroučitelj te bivši predsjednik Udruge katoličkih skauta Riječke nadbiskupije. Uz sve to, Marin je  saborski zastupnik Mosta te otac dviju kćeri, Marte i Lucije. Poznat je po svojim saborskim nastupima, kao i kontroverznim izjavama te stavovima koje često iznosi na društvenim mrežama. Poprilično je aktivan i na svom YouTube kanalu, na kojem ima više od 38 tisuća pratitelja.

Prošle godine je nakon duge i zloćudne bolesti izgubio suprugu Danijelu. Proveli su 24 godine u braku, a nakon njezine smrti često je pisao kako se kćeri nose s gubitkom majke.

Kristina Krepela o ulozi u seriji 'Ne daj se Nina': Jadna Barbara, kakvog je muškarca samo imala
Kristina Krepela o ulozi u seriji 'Ne daj se Nina': Jadna Barbara, kakvog je muškarca samo imala

- Nakon što je usnula - plakanje, molitva i potpuni mir koji se spustio na moje kćeri i na mene. Potpuni mir. Uredili smo tijelo. Hillsong svira u pozadini. Mi potiho plačemo i pjevamo. Obukli našoj Danijeli majicu King's daughter - kćer Kralja. Vidjela je Danijela tu majicu dok je mogla još govoriti na netu i htjela ju je - napisao je Miletić u jednoj od objava na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: KAD TATA OPERE KOSU MASKOM 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš