Obavijesti

Show

Komentari 11

Nekad su bili problematični klinci, danas su bogati i slavni

Nekad su bili problematični klinci, danas su bogati i slavni
1

Iako sada imaju obitelji i bogate karijere, u školskim danima nisu pokazivali previše ambicije. Mark Wahlberg bio je agresivni ovisnik o kokainu sa 13, a Eminem je dva puta pao isti razred

VIDEO

Drew Barrymore

The Glamour 2017 Women of the Year Awards - New York

Glumica se proslavila kada je imala samo sedam godina, zahvaljujući ulozi u Spielbergovom hitu 'E.T.'. Već je tada počela izlaziti, pušila je cigarete od devete, marihuanu od 12., a s 13 već je bila ovisnica o kokainu. Sa 14 godina se dva puta išla liječiti od ovisnosti, a završila je i na psihijatriji zbog pokušaja samoubojstva. Tada je na sudu tražila da joj majka prestane biti skrbnik te se preselila pjevaču Davidu Crosbyju. Nakon što je završio sudski proces, s 15 godina je počela živjeti sama. 

Denzel Washington

The 89th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Iako je na fakultetu briljirao, u osnovnoj i srednjoj školi bio je problematičan. Sve je počelo kada su mu se roditelji počeli svađati i razmišljao o razvodu. Denzel se počeo družiti s delinkventima. Gotovo svaki dan završio je u nekoj tučnjavi. Nakon razvoda, majka ga je poslala u privatni popravni dom da se 'smiri'. 

- Ne bih nikada preživio da sam nastavio tim putem. Dečki s kojima sam se tada družio danas skupa imaju 40 godina zatvorske kazne. Bili su dobri dečki, ali ih je ulica uzela - kazao je oskarovac. 

Angelina Jolie

21st Annual Hollywood Film Awards - Arrivals

U osnovnoj školi, glumica je bila buntovnica, uvijek odjevena u crno, markirala je iz škole, tukla se i imala je fascinaciju noževima kojima je voljela rezati sebe i svog dečka. Ispisala se iz škole jer je htjela režirati sprovode. U 16. godini se vratila u školske klupe. 

- Bila sam divlja i nitko se nije usudio imati posla sa mnom. Bila sam neustrašiva. Sa 16 sam završila školu i iselila se iz stana u kojem sam živjela s dečkom - rekla je Angie. 

Ben Affleck

USA - World Premiere of Justice League - Los Angeles

Redatelj i glumac odrastao je u Massachusettsu i bio je dobar učenik u srednjoj školi, sve dok njegov najbolji prijatelj Matt Damon nije maturirao i upisao fakultet. 

- Išlo mi je izvrsno prva dva razreda, a onda kada je Matt otišao počeo sam markirati i upadati u nevolje - priznao je Affleck. 

Cameron Diaz

Instagram

Cameron je odustala od srednje škole u 17. godini kako bi se posvetila manekenskoj karijeri. Iako je bila cheerleadersica, Diaz je često stvara probleme, pa je čak dobila i jedan ukor zbog tučnjave. 

- Znala bi se svađati i tuči s dečkima, više nego s curama. Iz nekog razloga sam bila dečkima na piku - otkrila je Diaz koja je u razred išla sa Snoop Doggom. On je za nju rekao da je bila 'kul i moderna'. 

Ed Sheeran

Milano, TV broadcast "Che tempo che fa"

Britanski 'hitmejker' nije volio odlaziti u školu. Svi satovi, osim glazbenih, bili su mu dosadni i nije se htio oko ničega truditi. Nije radio zadaće i puno je markirao. Smatrao je, otkriva u svojoj autobiografiji, da mu biologija i kemija nikada neće u životu zatrebati. Bio je toliko uvjeren da će uspjeti u svijetu glazbe, da mu uspjeh u školi uopće nije važan. 

- Nekoliko su me puta izbacili iz škole, a proveo sam sate i sate u kazni nakon nastave - piše Sheeran. 

Justin Bieber

Justin Bieber Purpose World Tour O2 Arena

Ni kanadska pop zvijezda nije imala motivacija biti dobra u školi. Nakon što je otkrio svoju strast o glazbi, prestao je dolaziti u školu. No kasnije je ipak maturirao, nakon što je slušao predavanja na online tečaju katoličke škole u Ontariju. To je napravio, kaže, nevoljko. 

- Nisam bio dobar u školi jer me nije zanimala. Kada sam otkrio glazbu, napokon sam našao nešto u čemu želim biti izvanredan. Da nisam pronašao svoju strast, moj život bi izgledao loše. Moja obitelj je siromašna, pa bi se krug samo nastavio - rekao je Bieber 2012..

Robert Downey Jr.

Marvel

Već u srednjoj školi, glumac je imao problema s alkoholom. U drugom razredu srednje, toliko je markirao da je morao na ponavljanje cijelog semestra preko ljeta. Robertu se ta 'ideja' nije svidjela stoga se ispisao iz škole i posvetio se pokušajima da stvori glumačku karijeru u New Yorku. 

- Cijelo školovanje sam samo pušio 'travu'. Meni je važno da se mogu kreativno izraziti, pa sam shvatio da je gluma idealna za mene - rekao je Downey Jr. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...