Obavijesti

Show

Komentari 34

Neke je lako prepoznati: Ovako su zvijezde izgledali kao klinci

Neke je lako prepoznati: Ovako su zvijezde izgledali kao klinci
1

Vjerovali ili ne, i najpoznatija lica s malih i velikih ekrana te svjetskih pozornica bili su jednom bezbrižna djeca. Fotografije iz njihove najranije mladosti rijeko imamo prilike vidjeti

VIDEO

Iako neke zvijezde na prvi pogled prepoznamo na starim fotografijama, druge nikad ne bih povezali s današnjim licem. 

Orlando Bloom

Britanac koji se proslavio u trilogiji 'Gospodar prstenova' ostao je bez 'oca', pisca Harryja Saula Blooma kada mu je bilo četiri godine. Devet godina kasnije, majka mu je otkrila da mu to nije bio biološki otac te mu je rekla da ga je dobila u vezi s 'obiteljskim prijateljem' Colinom Stoneom, ravnateljem elitne škole. 

Johnny Depp

Glumac rođen u Kentucky bio je najmlađe od četvero djece. Njegova obitelj se često selila, pa je Depp živio u preko 20 gradova u SAD-u do svoje 7. godine, kada su napokon ostali u Miamiju. 

Jim Carrey

Kanađanin je od malih nogu obožavao zabavljati članove svoje obitelji. Odrastao je uz dvije starije sestre i brata. Najdraže mu je bilo oponašati druge ljude, a sa deset godina je poslao pismo svojoj najdražoj TV emisiji s 'molbom' da ga prime jer je 'majstor impresija'. 

Adam Sandler

Rođen u židovskoj obitelju u Brooklynu, Sander je kao dijete bio posvećen vjeri te je bio aktivan u crkvenim grupama. Oboje njegovih roditelja potječu iz Rusije.

Antonio Banderas

Kada je bio osnovnoškolac, Antonio je sanjao o nogometnoj karijeri. Taj sport uporno je trenirao i igrao u školskim klubovima sve do 14. godine, kada je ozlijedio nogu. Nakon ozlijede, shvatio je da ga privlači gluma, a godinama kasnije osnovao je glumačku skupinu u školi za dramske umjetnosti. Često je nastupao na uličnim predstavama. 

Milla Jovovich

Glumica je rođena u KIjevu. Majka joj je ruska glumica, a otac srpski poduzetnik. Većinu djetinjstva provela je u Moksvi, a obitelj je Rusiju napustila iz političkih razloga te su se preselili u London, a nakon toga u Los Angeles. 

Keanu Reeves

Keanu se rodio u Lwbanonu, gdje je tada radila njegova majka, britanska dizajnerica kostima. Njegova baka je, rekao je, polukineskinja pa je za vrijeme odrastanja zavolio kinesku kulturu i kuhinju. Majka mu je 'usadila' engleske manire, a kao dijete je obožavao gledati britanske komedije. 

Sylvester Stallone

'Sly' je odrastao u New Yorku uz oca Talijana koji je bio frizer i kozmetičar te majku Jacqueline, astrologinju, bivšu plesačicu i promotoricu ženskog hrvanja. Kada mu je bilo 4 godine, majka ga je upisala na tečaj step plesa. 

Jean Claude Van Damme

Jean Claude rodio se u Belgiji, a zanimanje za borilačke vještine počeo je pokazivati sa 10 godina. Otac ga je upisao na tečaj karatea. Sa 18 godina već je ima ocrni pojas, a kasnije se posvetio dizanju utega. Sa 16 je upisao školu baleta, koju je pohađao pet godina. 

Leonardo DiCaprio

Leonardo je dobio ime po Leonardu da Vinciju, jer je njegova majka osjetila njegov prvi trzaj u trbuhu dok je gledama da Vincijevu sliku. Njegovu roditelji, tajnica Irmelin i strip crtač George, su se rastali dok je bio jednogodišnjak. Leo je ostao živjeti sa svojom majkom u Los Anglesu. Dio djetinjstva proveo je u Njemačkoj s majčinim roditeljima. 

Scarlett Johansson

Rođenja njujorčanka od malena je znala da želi raditi u svijetu zabave, pa je svojoj obitelji još kao petogodišnjakinja priređivala mjuzike u dnevnom boravku. Pjevanje i glumu vježbala je pred zrcalom, a uzor joj je bila Judy Garland. Bila je shrvana kada je njen brat prije nje dobio ugovor s agencijom za talente. 

Bruce Willis

Glumac punog imena Walter Bruce Willis rodio se u gradu Idar-Oberstein zapadne Njemačke. Njegov otac, američki vojnik, odveo je obitelj u rodni mu New Jersey. Kao osnovnoškolac, Bruce je mucao zbog čega su ga zvali 'Buck-Buck'. U ranoj mladosti je shvatio da se najbolje izražava na pozornici, a na njoj je s vremenom i pobijedio mucanje. 

Angelina Jolie

Angelina se rodila u Los Angelesu u glumačkoj obitelji. Otac Jon Voight i majka Marcheline Bertrand razveli su se kada je njoj bila jedna godina. Angelina i njen brat James Haven živjeli su s majkom koja bi često s njima gledala filmove. Upravo zbog toga, rekla je jednom ju je počela zanimati gluma. U osnovnoj školi su je djeca zadirkivala jer je nosila aparatić za zube te je bila mršava i 'siromašnija' od ostalih. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin