Obavijesti

Show

Komentari 1

Bez skupih krpica: Kućanica po zatvoru šetala u kombinezonu

Bez skupih krpica: Kućanica po zatvoru šetala u kombinezonu
2

Američka se glumica 15. listopada prijavila u zatvor Dublin na izvršavanje dvotjedne kazne. To je zatvor koji su proglasili jednim od najudobnijih u SAD-u. Udaljen je pedesetak kilometara od San Francisca

VIDEO

Buđenje je u 6 i 30, a vikendom mogu produžiti do 10, po cijele dane je u kombinezonu, ovaj put ne baš 'markiranom', osim vikenda. Tada se može malo i posunčati, no bade kostimi ne dolaze u obzir, kratke hlače i majica je maksimum. To je bio život zadnjih dana Felicity Huffman (56) prije nego su ju pustili ranije iz zatvora.

FILE PHOTO: Actor Felicity Huffman, facing charges in a nationwide college admissions cheating scheme, leave federal court in Boston

Američka se glumica 15. listopada prijavila u zatvor Dublin na izvršavanje dvotjedne kazne. To je zatvor koji su proglasili jednim od najudobnijih u SAD-u. Udaljen je pedesetak kilometara od San Francisca i razina osiguranja nešto je niža nego u ostalim zatvorima.
Prije nekoliko dana posjetili su je suprug William H. Macy (69) i kći Georgia Grace Macy (17). Tada su nastale i prve fotografije glumice kako u zelenom kombinezonu, kao i njene kolegice, te šiltericom i bez šminke šeće zatvorskim dvorištem.

Glumica ja završila 'na sigurnom' jer je na ne baš primjeren način pokušala pomoći kćeri. Platila 15.000 dolara, odnosno 100 tisuća kuna lažnoj dobrotvornoj organizaciji kako bi omogućila namještanje rezultata na testovima sposobnosti kćeri Sophiji Grace Macy (19).

Riječ je o SAT-u (Scholastic Aptitude Test), testu sposobnosti koji se koristi kao prijemni ispit za upis na preddiplomske studije u SAD-u. Neplanirani odmor u zatvoru Dublin nije jedina kazna koju Felicity mora odraditi. Mora platiti kaznu u iznosu od 30.000 dolara, što je oko 200.000 kuna i obaviti 250 sati dobrotvornog rada.

Actress Felicity Huffman and husband William H. Macy leave the federal courthouse in Boston

- Iskreno mi je žao studenata, škola i sveučilišta koji su u problemima zbog mojih postupaka - rekla je Huffman i dodala:

- Preuzimam potpunu odgovornost za svoje postupke.

Prijetilo joj je i do 20 godina zatvora, ali s obzirom na to da je priznala krivnju, savezni tužitelji rekli su kako će dobiti nižu zatvorsku kaznu.

Dok je ona bila u zatvoru, njezina se obitelj nastojala vratiti normalom životu. Tako njezina kćer radi dva posla sa skraćenim radnim vremenom, pronašla je i uselila se u novi stan, a planira i upisati fakultet. Ponovno prijavila se na isti fakultet na kojem joj je njezina majka omogućila namještanje rezultata, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01

Felicity se proslavila ulogom Lynette Scavo u televizijskoj seriji 'Kućanice', za koju je osvojila nagradu Emmy, te po ulozi u filmu iz 2005. 'Transamerica', kada je bila nominirana za Oscara. 

MEGHAN MARKLE PONOVNO ŠOKIRALA JAVNOST: 'Uništit će mi život, rekli su mi da bježim'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju