Obavijesti

Show

Komentari 24

Nema slavlja: Meghan je dobila 'vegansku' torbu za rođendan

Nema slavlja: Meghan je dobila 'vegansku' torbu za rođendan
19

Dok mnogi obilježavaju velikim i raskošnim zabavama, jedno od najbitnijih pravila u kraljevskoj obitelji je da toga nema, već se slavlje odvija u mirnom krugu obitelji...

VIDEO

Vojvotkinja Meghan Markle prošle je godine, dok još nije bila članica kraljevske obitelji, rođendan slavila na safariju u Africi. Danas 37. rođendan provodi na vjenčanju najboljeg prijatelja supruga Harryja (33), Charlieja Van Straubenzeeja i snimateljice Daisy Jenks. Sa službenog profila kraljevske obitelji uputili su joj čestitku uz fotografiju nje i kraljice Elizabete II. (92). 

- Sretan rođendan vojvotkinji od Sussexa - napisali su. Zatim su se zahvalili za sve 'ljupke' poruke upućene Meghan. 

 

Happy Birthday to HRH The Duchess of Sussex! #HappyBirthdayHRH

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Vojvotkinja od Sussexa mora se pridržavati jednog od zlatnih pravila u obitelji, a to je da nema velikog slavlja povodom rođendana. Jedini dostojan način da se on proslavi je intimno slavlje u krugu najbliže obitelji.

Udruga za zaštitu životinja PETA poslala joj je vegansku torbicu vrijednu 2.500 kuna dizajnerice Alexandre Kościkiewicz.

- Ova torbica savršena je za modne potrebe Meghan, kao i za njeno ljubav prema životinjama. PETA se nada kako će ovaj dar ponukati kraljevsku obitelj i sve njihove obožavatelje da usvoje suosjećajne brandove - rekla je direktorica PETA-e Elisa Allen.

Sentebale ISPS Handa Polo Cup

Bivša hollywoodska glumica ove se godine udala za vojvodu od Sussexa i postala jedna od najomiljenih članica britanske kraljevske obitelji. No, Meghan je zapravo bila šok za 'krunu', upravo zbog svojeg prošlog burnog načina života.

Feministkinja, humanitarka, rastavljena glumica, pučanka Meghan živjela je u potpuno drugačijem svijetu nego što živi danas. Rođena je u Los Angelesu, kao dijete Doris Radlan i Thomasa Marklea (74). Njezini su se roditelji razveli kad je Meghan imala šest godina, no zbog svoje kćeri ostali su u dobrim odnosima.

Meghan je svoju glumačku karijeru započela 2003., no proslavila se tek mnogo godina kasnije ulogom u američkoj seriji 'Suits'. Neki dijelovi serije poput scena seksa navodno se nisu svidjeli članovima kraljevske obitelji.

Princezin glumački debi emitiran je 14. studenog 2002., kada se na malim ekranima pojavila kao pacijentica Jill u seriji 'General Hosiptal', a nakon te uloge, na iduću je čekala dvije godine. Mjesecima je bezuspješno obilazila audicije i živjela u besparici.

- U jednom trenutku nisam mogla otključati bravu auta. Nisam si mogla priuštiti popravak pa sam očajnički tražila bilo kakav glumački angažman. Pet mjeseci parkirala bih gdje me nitko nije mogao vidjeti jer sam morala u auto ulaziti te iz njega izlaziti kroz prtljažnik – pričala je Meghan.

U četvrtoj godini karijere prvi je put imala priliku glumiti u televizijskom filmu nakon čega se okušala u napetoj epizodi CSI NY-a. Zatim je 2008. prihvatila ulogu u remakeu kultne teen serije 90210, koji je prošao bez nekog velikog interesa gledatelja. U akcijskom propalom projektu 'Knight Rider' iz 2009., Markle je po prvi puta pokazala svoje atribute skinuvši se za ulogu Annie Ortiz.

Po nekim je procjenama za 108 epizoda dobila 5,4 milijuna dolara, dok se bogatstvo samo bake njezina supruga procjenjuje na vrtoglavih 530 milijuna dolara. Meghanin otac, Thomas Markle, već ju je kao djevojčicu vodio po setovima serija na kojima je bio angažiran poput: Bračnih voda’, ‘Santa Barbare’, ‘General Hospital’ te ‘Facts of Life’.

Od tada pa do 36. godine života, ostvarila je solidnu glumačku karijeru od koje je odustala zbog uloge koju će igrati do kraja života – vojvotkinje Sussexa, prve žene u povijesti koja nosi tu titulu.

Zanimljivo je da je 4. kolovoza važan datum za kraljevsku obitelj, osobito za kraljicu Elizabetu II. Naime, na taj dan je rođena i njezina voljena majka, pokojna Kraljica Majka. Rođena kao Elizabeth Angela Marguerite Bowes-Lyon, svojim je nasljednicima, nakon što je umrla u ožujku 2002., ostavila zakladu u kojoj se nalazilo 19 milijuna funti, a svojoj kćeri Elizabeti, budući da je druga kći, princeza Margaret, umrla dva mjeseca ranije, ostavila je mnogobrojna imanja te između 50 i 70 milijuna funti.

VIDI OVO! 10 razloga zbog kojih žene ne žele progutati spermu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu