Obavijesti

Show

Komentari 16

Nema više razmak: Zvijezda iz '50 nijansi sive' korigirala zube

Nema više razmak: Zvijezda iz '50 nijansi sive' korigirala zube
3

Dakota je promovirala novi film 'The Peanut Butter Falcon' te su mnogi primijetili da se na crvenom tepihu smijala puno više nego inače. Fotografije 'novog osmijeha' našle su se i na društvenim mrežama

VIDEO

Američka glumica i manekenka Dakota Johnson (29) privukla je pozornost medija jednim detaljem - novim osmijehom. Nakon što je godinama imala prepoznateljiv razmak između prednjih zubi, holivudska težnja za savršenstvom učinila je svoje.

Dakota je promovirala novi film 'The Peanut Butter Falcon' te su mnogi primijetili da se na crvenom tepihu smijala puno više nego inače. Fotografije 'novog osmijeha' našle su se i na društvenim mrežama, a njezini obožavatelji burno su reagirali. Čini se kako im je Dakotin razmak između zubi značio puno više nego što je i sama mogla zamisliti.

- Probudila sam se i doznala da Dakota više nema razmak... Idem plakati dok ne zaspem opet - napisala je jedna od obožavateljica na Twitteru.

Dakota se često šalila na račun svoje nesavršenosti, a u intervjuu za Vanity Fair 2017. godine je pokazala i što sve može stati između njezinih zubi. Tako je pred kamerama provukla i kreditnu karticu.

- Mnogi od nas u Administraciji Razmaka Među Zubima su šokirani i slomljena srca jer se moramo rastati od Dakote Johnson u svjetlu njezine odluke da popuni razmak između zubi. Ponosni smo što možemo najaviti da tron preuzima Alexa Demie - našalila se druga korisnica Twittera, pritom misleći na 24-godišnju TV glumicu također poznatu po specifičnom osmijehu.

- Dakota više nema razmak između zubi i ja više nemam uzore - dodala je još jedna Dakotina obožavateljica.

Bivši nije problem? Gwyneth i Dakota Johnson su prijateljice
Bivši nije problem? Gwyneth i Dakota Johnson su prijateljice

Dakotu su paparazzi uhvatili s pjevačem Chrisom Martinom (42) kako u noćnim satima plešu na koncertu Rolling Stonesa. Ranije ovog mjeseca također su primijećeni kako zrače od oduševljenja dok su pozirali za selfie na zabavi Dakotinog novog filma 'Pokrivači'.

Izvor blizak paru kazao je kako su se nedavno razdvojili zbog toga što su bili u različitim fazama života.

- Chris je jasno rekao da želi što više djece što je prije moguće, ali Dakota je karijeru zaista započela i to je posljednja stvar o kojoj je htjela razmišljati odmah.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu