Show

Komentari 4

Nemoguća misija 7 ponovno u problemima: Tom Cruise možda ima koronu, snimanje na pauzi

Nemoguća misija 7 ponovno u problemima: Tom Cruise možda ima koronu, snimanje na pauzi

Kao i ranije tijekom snimanja, zbog nepredviđenih okolnosti predviđeni raspored odgođen je. Snimanje filma moralo je biti privremeno zaustavljeno, a nagađa se kako je razlog tome glumac Cruise

Novi nastavak "Nemoguće misije" vjeran je svojem imenu i čini se kako snimateljskoj ekipi ništa ne ide po planu. Nedavno se saznalo  da je rok za završetak snimanja filma kraj lipnja, a glavni glumac Tom Cruise (58) već je ranije bio bijesan zbog odugovlačenja na setu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nažalost njegova želja nije se ispunila i snimanje je daleko od toga da sve ide "kao po loju". Snimanje je ponovno pauzirano, a kruže glasine kako je upravo Cruise razlog zašto.

- Snimanje je zaustavljeno zbog korona virusa tj. pozitivnog testa. Od kad je to objavljeno ekipi, Tom se niti jednom nije pojavio na setu - rekao je anonimni izvor.

Izvor je dodao kako 'ne postoji dokaz' da je Cruise u samoizolaciji ili da je baš njegov test pozitivan, ali da to pretpostavljaju i da je to 'postala šala na snimanju'.

- Bilo bi ironično da je baš Tom razlog - nastavio je izvor, prisjećajući se ranijih Cruiseovih prijetnji oko dodatnih odgoda u snimanju.

Za sada nije poznato je li Cruise cijepljen protiv COVID-19, a ako i je ne postoji stopostotna garancija da se ne bi mogao zaraziti unatoč tome.

Najčitaniji članci