Obavijesti

Show

Komentari 15

Nenad uzeo 650.000 kuna u tri kviza u jednoj godini

Nenad uzeo 650.000 kuna u tri kviza u jednoj godini
5

Nenad Mudrinić 'poharao’ je kvizove 'Milijunaš’, '1 protiv 100’ i 'Najslabiju kariku’. Nagradne iznose iz prva dva kviza potrošio je na obnovu svoje kuće

VIDEO

Cijene su sad niske pa sam se odlučio za stan. Znam samo da novac neću uložiti u dionice jer sam s njima imao loša iskustva, rekao nam je Nenad koji je odustao na posljednjem pitanju u kvizu “Tko želi biti milijunaš”. Kući je otišao s 500.000 kuna. Velikogoričanin, profesor povijesti i zemljopisa, ove godine zaradio je 650.000 kuna. Osim “Milijunaša”, natjecao se i u kvizu “Najslabija karika” te zaradio 50.000 kuna, i u kvizu “1 protiv 100” te odnio 100.000 kuna. Taj novac se, kaže, brzo istopio.
- Obnovio sam krov i fasadu na kući. Ovih pola milijuna stiglo je u pravi trenutak - kaže profesor. Na kviz znanja se prijavio zbog besparice, a spremao se, kaže, čitajući Faktopediju. Objašnjava da je riječ o skraćenoj enciklopediji. Nenadu je potpora u studiju bila supruga Renata, odgojiteljica u vrtiću. Imaju dvoje djece, kćer Niku (6) i sina Andreja (4), koji su već naručili igračke i crtiće.
- Supruga sad lakše diše. Prvo je htjela novu kuhinju, a sad tvrdi kako moramo štedjeti - ističe Nenad. Iako je propustio priliku postati milijunaš, nije mu, kaže, žao.
- Isprva nisam ni bio svjestan što se dogodilo, pa mi je bilo malo žao, a sad sam sretan i s ovim što sam osvojio - kaže Nenad, koji nije znao odgovoriti kojeg kemijskog elementa ima najmanje u čovjekovu organizmu. Nenad bi rekao sumpor i izgubio, a točan odgovor glasio je cink.

MIRA JE JEDINA MILIJUNAŠICA, KREŠO IZGUBIO ZBOG 'HUSE'
Virovitičanka Mira Bičanić (37), profesorica hrvatskog jezika, jedina je još u prvoj sezoni prikazivanja kviza odnijela milijun kuna. Bilo je to 2003. godine, a ta emisija bila je najgledanija u domaćoj televizijskoj povijesti. Pogodila je da je voditeljica Sandra Antolić istrčala Pariški maraton. Te sreće nije bio student Krešo Lilić (26) iz Rtine kraj Zadra. Nije znao da je “huso-huso” latinski naziv za morunu. Kući je otišao s 32.000 kuna. Priznao je da mu se u tom trenutku zacrnilo pred očima, ali morao je ići na sve ili ništa.

MIOČIĆ: NISAM NI JA ZNAO KOJI JE TOČAN ODGOVOR
Kvizoman Mirko Miočić nikada u godinu dana nije osvojio više od jednog kviza. Priznao je da bi postupio kao i Nenad te pokupio pola milijuna kuna.
- Ima puno znanja i hladnokrvnosti te malo sreće. To je taj dobitni koktel - kaže Mirko Miočić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu