Obavijesti

Show

Komentari 19

Neno Ninčević: 'Oprostili smo jedno drugom sve te grube riči'

Neno Ninčević: 'Oprostili smo jedno drugom sve te grube riči'
3

Ninčević je presretan što su sve izgladili te se rastali u miru i ljubavi, što su se poznavali i radili zajedno. Kao rezultat pomirenja, u Veloj Luci nastao je još jedan hit...

VIDEO

Naš dobri Tedi Spalato inicirao je moje pomirenje s Oliverom. Kucao mu je na vrata u Veloj Luci i rekao da sam tu. Oliver se odjenuo, stavio kapu, zagrlio me i poljubio. Rekao mi je: ‘Dobar si ti, ali samo kad spavaš’, kaže Nenad Ninčević (57).

Tekstopisac i skladatelj je s pokojnim Zdenkom Runjićem napisao “Žuto lišće”, Oliverov prvi komercijalni turbo hit. Runjić i Ninčević bili su presretni, a Oliver u nedoumici.

- U njemu je bilo more glazbe, raznih jazz prohoda, a ovo tek super jednostavna melodija i nekoliko pogođenih stihova. Prodalo se albuma, zvali su ga na svirke sa svih strana, a on dugo nakon toga kaže da to nikad nije trebao snimiti. Odgovorio sam neprimjereno, obojica smo, kao dva ovna, imali rogove i to je bilo to, ništa strašno - kaže Ninčević.

Prijatelji

Lani su u Veloj Luci jedan drugome ispričali sve što ih je godinama tištilo i pomirili se.

Presretan je što su sve izgladili te se rastali u miru i ljubavi, što su se poznavali i radili zajedno. Kao rezultat pomirenja, u Veloj Luci nastao je još jedan hit. Oliver je pristao otpjevati duet s Bebekom “Ako voliš ovu ženu”. Ninčeviću je to pomirenje puno značilo pa je zajedničku fotografiju stavio u svoju knjigu nota. Dan nakon pomirenja, govori Ninčević, Oliveru su dijagnosticirali karcinom. Morski vuk je, priča nam skladatelj, neupitan brend. Ostat će, dodaje, zapisan u knjizi besmrtnih, spominjat će ga zauvijek i ljudi i struka. Za njim je zaplakao.

- Kad mislim o Oliveru, mislim i o pokojnom Zdenku Runjiću. Kad mislim na Zdenka, mislim na Olivera, oni su ipak najviše radili zajedno i ta je veza neraskidiva. Gledao sam ispraćaj s Rive na televiziji, nitko nije Zdenka spomenuo i to Oliveru ne bi bilo drago. Oni su ka as i trica, nema akuže bez toga - priča Ninčević.

Radio je, dodaje, mnogo pjesama za Olivera, sve sa Zdenkom Runjićem. Nema, kaže, Oliverove pjesme koja mu nije draga. Sluša, a često i pomisli: “Da sam barem ja to napisao”.

- Čuješ ‘Papu’, misliš nema dalje. Onda dođe ‘Skalinada’, pa ‘Galeb’, ‘Vjeruj u ljubav’, ‘Šaka suza, vrića smija’, ‘Nadalina’ - reda Ninčević Oliverove hitove.

POGLEDAJ VIDEO:

VIDI OVO: 10 stvari koje trebate znati o Oliveru.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga