Show

Komentari 33

Neobična mjesta na kojima su se seksali slavni: 'To mi je bio najgori seks, oko nas zmije...'

Neobična mjesta na kojima su se seksali slavni: 'To mi je bio najgori seks, oko nas zmije...'

Živimo u vremenu u kojem je sve manje tabua, a ako je suditi prema svjedočanstvima ovih zvijezda, misionarska poza i madrac stvar su prošlosti

Nisu mu smetali WC školjka i toaletni papir

Gerard Butler (51) je 2012. godine tulumario na festivalu Coachella. Na plesnom podiju je upoznao jednu obožavateljicu koja mu se svidjela i bio vrlo direktan. Ona je pristala, a poseksali su se u kemijskom WC-u.

Nije klaustrofobičan

Boris Becker (53) je nakon ispadanja s Wimbledona 1999. u hotelu ostavio trudnu suprugu i poseksao se s ruskom manekenkom Angelom Ermakovom u ormaru za metle koji se nalazio u londonskom restoranu Nobu. Devet mjeseci kasnije saznao je da je dobio kćer.

- Ponosan sam ako će me po tome pamtiti - izjavio je jednom.

Nestašan premijerski par

Supruga bivšeg britanskog premijera otkrila je da je njihov sin Leo začet kada su ona i suprug Tony Blair (67) 1999. odsjeli u dvorcu Balmoral. Cherie je rekla da je kontracepciju ostavila kod kuće

- Bilo je jako hladno, a jedna je stvar dovela do druge... - rekla je.

Pipkanje u Royal Albert Hallu

Brad Pitt (57) i Sinitta bili su par prije nekoliko desetljeća, a posebno su nestašni bili u privatnoj loži Royal Albert Halla.

- Zgrabio me i počeli smo se valjati po podu. Nismo si mogli pomoći. Netko nas je pokušao fotografirati, a portir je pokucao i pitao jesmo li dobro - otkrila je danas 52-godišnja Sinitta.

Seksi igrice u kanjonu

Jenny McCarthy (48) seksala se u jednom od sedam svjetskih čuda prirode.

- Zmije, škorpioni, vruća zemlja. To je bio najgori seks u mom životu, ali barem mogu reći da sam vodila ljubav u Grand Canyonu - rekla je američka glumica.

Seks iznad oblaka

Kylie Minogue (52) i pokojni frontmen grupe INXS Michael Hutchence nisu si mogli pomoći za vrijeme jednog leta.

- Michael ju je pokrio dekom. Seksali su se na sjedalu u prvom razredu - otkrio je prijatelj para.

Kad te vino omami...

Robbie Williams (46) otkrio je da se poseksao u vinskom baru.

- Kada sam se drogirao isprobavao sam svašta; seks u avionima, vlakovima pa i barovima - priznao je pjevač.

5. kat molim!

Jedno vrijeme se šuškalo da su se Scarlett Johanson (36) i Benicio Del Toro (53) poseksali u liftu jednog hotela 2004. godine.

I dok je ona ovo uvijek negirala, Benicio je davao neodređene odgovore na temelju kojih bi se moglo zaključiti da u njihovom slučaju vrijedi ona koja kaže da 'gdje ima dima, ima i vatre'.

Najčitaniji članci