Obavijesti

Show

Komentari 0

(Ne)Profesionalac: Tajni agent i prava, pravcata budaletina...

(Ne)Profesionalac: Tajni agent i prava, pravcata budaletina...
6

Genijalni komičar Sacha Baron Cohen i akcijska zvijezda Mark Strong udružili su snage u akcijskoj komediji '(Ne)Profesionalac'. Odmah se zna tko je u filmu tko...

VIDEO

Nakon što nam je predstavio sada već legendarne filmske likove Ali G-ja, Borata, Brunu i Diktatora, britanski filmski genijalac ove nam zime na velika platna donosi pravu akcijsku komediju. Riječ je o hitu '(Ne)Profesionalac' koji u domaća kina stiže kroz mjesec dana, krajem veljače.

U njoj popularni glumac Mark Strong tumači ulogu tajnog agenta, a Baron Cohen njegovog davno izgubljenog brata, nogometnog navijačkog huligana, zgubidana i džabalebaroša. Drugim riječima: potpunu budalu.

VIDEO

Nobby (Cohen) ima sve što jedan čovjek iz Grimsbyja može poželjeti uključujući jedanaestero djece i najljepšu djevojku sjeveroistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastian za kojim Nobby traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu djecu.

Nobby se uskoro susreće sa Sebastijanom, nesvjestan činjenice da njegov brat nije samo najubojitiji agent agencije MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U bijegu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svijet može spasiti jedino uz pomoć svog brata blizanca.

Continental film

Donosimo vam najnoviju kino najavu za ovu akcijsku komediju godine popraćenu uvodnom pozdravnom porukom nezaboravnog Borata , legendarnog lika čiji je film iz 2006. godine samo u domaćim kinima vidjelo preko 180 tisuća gledatelja.

Naravno, kako mu to i doliči, Borat se nije zaboravio osvrnuti ne samo na novi film Sache Barona Cohena, već i na aktualne događaje u svijetu koje uključuju i jednog od mogućih kandidata za budućeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država – Donalda Trumpa. Pogledajte video...

VIDEO

Akcijsku komediju '(Ne)Profesionalac' režirao je Louis Letterier, poznat po režiji hitova 'Transporter', 'Nevjerojatni Hulk, 'Sudar titana' i 'Majstori iluzije' što znači da nas i ovoga puta očekuje kvalitetan akcijski spektakl. Uz Barona Cohena i Marka Stronga u ostalim ulogama pojavljuju se Penelope Cruz, Ian McShane, Rebel Wilson i Isla Fisher , a scenarij uz Cohena potpisuju Peter Baynham (nominiran za nagradu Oscar za scenarij 'Borata') i Phil Johnson (scenarist Disneyjevog hita 'Krš i lom').

Akcijska komedija '(Ne)Profesionalac' u domaća kina stiže krajem veljače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu