Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
72 komentara

Nerazdvojni su: Žorž je Marinu počastio putovanjem u Knin

NERAZDVOJNI Marina i Žorž prekinuli su lani, no otkako su obnovili ljubavnu vezu ne razdvajaju se. Slavili su Dan pobjede uz ritmove Prljavog kazališta

Foto: Instagram
72 komentara

Nakon što je pobjednik 'Big Brothera' odrijemao, odveo je svoju odabranicu u Čavoglave na proslavu Oluje. Marina je nabacila maskirnu šiltericu, a svoj vojnički 'look' upotpunila je vrućim hlačicama istog dezena.

Čini se kako su Marina Raguž (29) i Romano Oblinović (37) obnovili svoju ljubav. Iako manekenka fotografijom na društvenoj mreži nije otkrila Žorževo lice, pratiteljima je bilo jasno da ona drži njegovu ruku.

Foto: schreenshot 433 Instagram Ljetni ljubavnici: Po vrućinama Marina dane krati sa Žoržem

Kako bi ovjekovječili ovaj trenutak, BB ljubavnici fotografirali su se ispred rijeke Čikole u 'Follow Me To' stilu koji su prije dvije godine popularizirali turski fotograf Murad Osmann i njegova odabranica te time ispričali svoju ljubavnu priču.

Nakon avanture u Čavoglavama, Žorž i Marina otišli su u Knin kako bi uživali u pjesmama Marka Perkovića Thompsona. Ljubavnici su zaboravili da je Thompson ove godine Oluju slavio u Slunju, pa su u Kninu na središnjem gradskom trgu s Prljavcima pjevali 'Ružu hrvatsku'.

Romano Oblinovic i Marina | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nakon cjelonoćne zabave ljubavnici su se odmorili kod prijatelja. Da dijele ljubav prema ratnoj tematici manekenka i bivši nogometaš dokazali su još prošle godine kad su glumili u Vucinu spotu za pjesmu 'Rat'.

Splitski pjevač tad je htio da Marina i Žorž snime eksplicitne scene seksa za njegov video. Njima je to bilo teško odglumiti pa su se ovlaš dirali na livadi. Ljubavnici su prekinuli početkom listopada, no dolaskom ljeta odlučili su svojoj ljubavnoj avanturi pružiti novu šansu.

Naši partneri pišu
Message