Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Nesporazum: U Kanadi tri dana Grdović i Lokin nisu razgovarali

Kolege i stari prijatelji često se svađaju pa mire. Ovaj put do 'hladnog rata' došlo je zbog nesporazuma. Zadnji put se se 'posvadili' zbog toga što je 'Grdi' Lokinu porazbijao škure

grdovic
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
18 komentara

Duško Lokin (74) u zračnoj je luci čak i prevodio Mladenu Grdoviću (59) što su ga carinici ispitivali, a Mladen nije htio pričati nego je mrmljao.

Na turneji s koje su se nedavno vratili Lokin i Grdović tri dana nisu razgovarali. Lokin je prije puta u Kanadu rekao da se “Grdović ponaša kao antizvijezda, a da je naš najpopularniji pjevač”.

Grdović se uvrijedio jer je prečuo ono “ponaša”. Nakon tri dana na jednom od pet koncerata ipak je poljubio Lokina. 

Marko Lukunić/PIXSELL | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL/HNK Hajduk Foto: Marko Lukunić/PIXSELL/HNK Hajduk

Stari prijatelji i kolege često se svađaju i mire. Lokin je u ožujku otkrio da mu je Mladen 'porazbijao škure' jer svako jutro, kada trči pored Lokinove kuće, baci kamen na prozor ne bi li ga pozvao na kavu... i tako godinama.

Zadrani su početkom godine bili na turneji u Australiji. Tamo su promovirali duet 'Iz tuđine dolazim ti, brate'.  U tri tjedna imali su 13 avionskih letova i devet koncerata. Bila je to, priča Lokin, njihova najnapornija turneja dosad.

- Kad je sve završilo, rekao sam Grdoviću: ‘Sjetiš li se ikad mene i svih škura koje si mi porazbijao? I da si rekao kako ćeš ih jednom platiti? Evo, sad je vrijeme da platiš’ - kaže Lokin.

Čim su došli u Zadar, Grdović je angažirao majstore i na Lokinovoj kući promijenio stolariju.

Naši partneri pišu
Message