Obavijesti

Show

Komentari 15

Nestašne haljine i kreacije s Eurosonga: Na sceni su im se vidjele grudi, ali i međunožje

Nestašne haljine i kreacije s Eurosonga: Na sceni su im se vidjele grudi, ali i međunožje
1

Dogodi se i onima koji na svaku sitnicu misle. To je takav trenutak, nemoguće izbjeći, pisali su na društvenim mrežama

VIDEO

Osim dobre zabave i potencijalnih hitova, Eurosong donosi i zanimljive kreacije na pozornicama. Neke upamtimo po kiču, neke baš zato jer su bile prejednostavne, neuobičajene... A ima i onih predstavnika čije kostime ne možemo izbaciti iz glave jer im se na bini dogodila nezgoda s njima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Ukrajina očekivano zasjela na eurovizijski tron VIDEO

Javine Hylton (40) je 2005. predstavljala Veliku Britaniju na Eurosongu kad je na pozornici izvodila pjesmu 'Touch My Fire'. Tijekom nastupa jedna dojka 'pobjegla' je iz haljine, ali Javine ju je brže-bolje vratila natrag na svoje mjesto. Kao profesionalka, što i jest, nastavila je pjevati kao da se ništa nije dogodilo, ali bilo je dovoljno da gledatelji vide. U finalu je završila na 22. mjestu, osvojivši samo 18 bodova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @eurovisiondiary

Rumunjska predstavnica Ilinca Bacila pridobila je pažnju svijeta 2017. godine kad je pjevala s Alexom Floreom. U kratkoj crvenoj haljini s velikim prorezima pokazala je međunožje. Na kraju su bili sedmi, s 282 boda. 

Godinu dana kasnije, ponovno je bila nezgoda s Rumunjskom predstavnicom, ovoga puta je u pitanju bila Cristina Caramarcu, pjevačica grupe 'The Humans'. Dok je plesala na pozornici, 'servirala' je grudi u ljubičastoj haljini milijunima ljudi, ali srećom,, zaštite za bradavice spriječile su totalnu katastrofu. Bend je završio na 11. mjestu u polufinalu i nije se kvalificirao u finale s pjesmom 'That's How You Write A Song'.

Većina se sjeća da su 2021., frontmenu benda Maneskin, Damianu Davidu, pukle hlače. Talijanska rock grupa pobijedila je lani s pjesmom 'Zitti e Buoni', što je razlog tome da je Eurosong 2022. održan u Torinu u Italiji. U žaru slavlja nakon pobjede, ekipa se snimala na pozornici. Damiano je sjeo na stepenice i raširio noge, a onda su mu pukle hlače na predjelu međunožja. To ga nije pretjerano zamaralo. 

I prezenteri igraju važnu ulogu na Eurosongu, ali komplikacije s odjećom dogode se i njima. Lili Lindfors je 1985. vodila 30. Eurosong u Gothenburgu, a na pozornici je 'zapela' i puknula kreaciju. Vidjelo joj se donje rublje, a onda je učinila nešto nevjerojatno. S ramena je spustila tkaninu i otkrila bijelu haljinu, na opće oduševljenje publike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'
ivo ODUŠEVILA PUBLIKU

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'

SLAVONSKI BROD: Srpska pjevačica Marija Šerifović oduševila je obožavatelje u Slavonskom Brodu, a posebnu je poruku uputila našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni i svim njegovim obožavateljima. 'Želim vam, mojim susjedima, da iduće godine Eurosong bude u Zagrebu', rekla je pjevačica. Prisjetimo se, Marija je i sama pobijedila na ovom natjecanju 2007. godine s pjesmom 'Molitva'.

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.
Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples