Obavijesti

Show

Komentari 15

Nesuđena časna sestra Ivana želi skinuti čak 30 kilograma

Nesuđena časna sestra Ivana želi skinuti čak 30 kilograma
1

Studentica teologije iz Splita provela je godinu dana u samostanu jer je, kaže, osjećala poziv od djetinjstva. Odustala je u trenutku kada je shvatila da joj život prolazi dok je ona u samostanu

VIDEO

Jedna od 18-ero kandidata 'Života na vagi'  je i 23-godišnja Splićanka Ivana Stapić koja je godinu dana svog mladog života provela u samostanu kao kandidatkinja za časnu sestru, što je naziv za prvi korak ka dugom putu od sedam godina kao bi se postala časna sestra.

Studentica teologije iz Splita provela je godinu dana u samostanu jer je, kaže, osjećala poziv od djetinjstva. No odustala je u trenutku kada je shvatila da joj život prolazi dok je ona u samostanu. Na prijavljivanje u show motivirali su je, kaže, budućnost i zdravlje, piše RTL.

- Želja da imam onaj osjećaj kako mogu sve što poželim natjerao me, između ostalog, da se prijavim, ali i kandidati prve sezone - kazala je Ivana koja sebe opisuje kao hirovitu, osjećajnu osobu, kojoj je obitelj uvijek na prvom mjestu. Ivana je u sretnoj vezi, a teta je dviju djevojčica, što je uvelike veseli.

Mlada Splićanka nije zadovoljna svojom težinom jer ima 109 kilograma, koje je, priznaje, prikupila načinom života; stres, fakultetske obveze, nezdrava hrana, izlasci – sve je to utjecalo na njezino zdravlje, a, kako kaže, nije imala dovoljno motivacije niti brige za zdravlje kako bi to promijenila. 

- Cilj mi je skinuti 30 kilograma. Napokon sam shvatila koliko mi strašno zdravlje može nastradati. Volje itekako imam, motivaciju pronalazim u drugim ljudima, ali je želim pronaći u sebi! - priznala je Ivana.

Kako će Ivana prihvatiti novi režim koji je čeka u 'Životu na vagi' te hoće li ostvariti svoju želju i skinuti višak koji je smeta, ne propustite pogledati već ove subote, od 20 sati na RTL-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...