Obavijesti

Show

Komentari 78

Neve: Da, učim za konobaricu i opet uživam u školskoj klupi

Neve: Da, učim za konobaricu i opet uživam u školskoj klupi
5

TRBUHOM ZA KRUHOM Nevenka Bekavac, zvijezda reality showa ‘Ljubav je na selu’, upisala je tečaj da bi mogla samostalno zarađivati kao sve moderne žene i da bi se mogla lijepo odijevati kao naše manekenke

VIDEO

Najviše mi se sviđa manekenstvo, ali odgovara mi i konobarenje. Što fali raditi u nekom profinjenjenom kafiću ili restoranu, kaže Nevenka Bekavac (40), koja je upisala tečaj za konobaricu. Kako kaže, taj posao je već radila, pa ima iskustva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

- Nisam zaboravila raditi, ali dobro je da imam i papirnatu potvrdu - kaže Neve, zvijezda showa “Ljubav je na selu”.

Gastarbajterica

Nakon završene srednje škole za kemijskog teničara u Tomislavgradu, otišla je trbuhom za kruhom u Njemačku, gdje se zaposlila u fast foodu.

- Prodavala sam pizze i govorila njemački - kaže Neve, koja dodaje da je u srednjoj učila ruski, ali ga se slabo sjeća. Danas joj, kaže, nije teško vratiti se u školsku klupu nakon više od 20 godina.

Nevenka Bekavca

- Prihvatila sam to. Uvijek težim nečem novom. Meni je to sve super. Da s nečim krenem. Imam volju. A kad imaš volju, napravit ćeš nešto. Nisam flegma. Krenula sam hrabro - govori Bekavac.

Kako ističe, u konobarskom poslu nikad nije imala neugodnosti.

- Ja nisam nikad doživjela ništa loše - kaže Nevenka.

Kako je ponovno sjela u školsku klupu, prisjetila se i prve ljubavi.

On je danas oženjen i živi u Njemačkoj, a to je tad u srednjoj školi bila velika ljubav. Držali smo se za ruke. Neka kemija je bila između nas. S njim sam se prvi put i poljubila. Puklo je kad sam otišla u Njemačku. On je bio ljubomoran. Šetao je malo s drugom. Tješio se vjerojatno. Bio je bogat i zgodan. Imao je dosta kvaliteta. Bio je najzgodniji momak u Tomislavgradu. Stalno su mi govorili: ‘Kako ti je s onom ljepotom?’ – kaže Neve. Osvojio ju je jer je bio “frajerski tip”.

- Bio je i nježan i uredan. Ko će ga znati. U to vrime sam vidjela nešto u njemu. Bio je bogat, vozio je super auto i sve je imao - sjeća se Bekavac.

S dečkom, Zvonkom Petričevićem (43) iz Sinja, s kojim je u vezi godinu i pol, a kojeg je upoznala u Međugorju, kaže kako je sad sve je po starom.

- Vidimo se ponekad. Pa što ću ja sad što se ljuti?! Moram živjeti. Nekad je malo ljubomoran - priznaje Neve. Dodaje da 'danas ženske, kad se udaju, gledaju zaraditi svoj novac i da to nije kao prije'.

Da sam, da sam...

- Moderne žene gledaju svoj život. Bore se za sebe. Smatram se modernom ženom i voljela bih se nečim baviti. I kad se udam, da se lipo oblačim - govori ona. Dodaje da bi voljela imati više novca.

- Joj, što bi tad bilo! Išla bih na wellness i kupila dobru robu, ko što sam prije. Dotjerala bih se - kaže.

Nevenka Bekavac

Nije razmišljala na što bi potrošila plaću.

- Kad bih imala hrpu para, kupila bih stan uz more i auto. Onda bih pomalo obnavljala odjeću. Sviđa mi se kako se odijevaju Anica Kovač i Doris Pinčić Rogoznica - zaključila je reality zvijezda Nevenka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin