Obavijesti

Show

Komentari 192

Neven Ciganović je na novim mukama: Ne sviđa mu se penis

Neven Ciganović je na novim mukama: Ne sviđa mu se penis
1

CIGIJEVA ISPOVIJEST Ciganović, koji je zbog operacije nosa obolio od prijapizma, uvjeren je da mu svi gledaju u međunožje. Boji se seksa

VIDEO

Nakon mjesec i pol dana provedenih u Beogradu, društveni kroničar Neven Ciganović (45) vratio se kući u Zagreb. U srpskoj prijestolnici je pet dana ležao u bolnici i bio na jednoj operaciji. Prije toga u Zagrebu je bio na dvije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:22

- OK sam, iako nisam skroz ozdravio. Boli me kad idem van i kad se moram stegnuti u usku odjeću. Ne mogu nositi suknju. I trenirka je uska odjeća. I rublje me steže. Odjeća me dosta sputava. I imam osjećaj da mi svi bulje u međunožje. Izbjegavam gužve da me netko ne bi dolje povrijedio - priznao je Cigi.

Nema želju za seksom

Nakon operacije nosa u Iranu sredinom kolovoza zbog opće anestezije obolio je od prijapizma. Riječ je o trajnoj erekciji nevezanoj za seksualnu želju.

'Društveni kroničar, koji je bio na desetak estetskih zahvata, ne može se pomiriti s izgledom svog spolovila jer nakon svega ima ožiljke'

- Dignut mi je već dva mjeseca. Kad si pod općom anestezijom, do toga zna doći. Čitao sam malo i informirao se o tome. To što je i dalje u erekciji, to je posljedica mojih krvnih žila - kaže Cigi. Dodaje da je psihički OK, samo što se ne može pomiriti s izgledom spolovila.

- Nije se on promijenio fizički, ali sad ima neke ožiljke koji bi trebali proći - kaže Ciganović. Dodaje da je cijelo vrijeme bez seksa.

Svjetska senzacija: O Cigijevu problemu izvještavali su brojni svjetski mediji, a 24sata su prva pisala o njegovoj bolesti

- Nemam neku pretjeranu želju za seksom. Mislim da mi apstinencija nikad nije dulje trajala - nasmijao se Neven. O njegovoj bolesti pisali su i svjetski mediji.

Postao talac svog penisa

- Nisam mislio da će moja kita biti svima toliko zanimljiva. Moram priznati da mi je laskalo što je mojem spolovilu posvećeno toliko prostora - kaže modni stilist. Dodaje da pokušava manje piti tablete protiv bolova iako ga boli.

- Doktor mi je rekao da ta bolest, prema njegovu iskustvu, traje oko tri mjeseca. Znači još mjesec dana moram izdržati s tom nuspojavom. Kroz nekih mjesec dana bih mogao imati i seksualne odnose. No s obzirom na situaciju, neću tako rano. Malo se i bojim prvog seksa - priznao je Ciganović. Podrška su mu obitelj i prijatelji, s kojima se i našali na svoj račun.

- To što se zezam daleko je od onoga kako se osjećam. No humorom se borim protiv beda - zaključio je Ciganović.

Ciganović rijetko izlazi iz svojeg doma u Zagrebu

'Izbjegavam velike gužve da me netko dolje ne bi povrijedio jer je sve osjetljivo'

Neven Ciganović je na mukama

'Boli me kad se moram odjenuti. Ne mogu sad nositi suknju. i rublje me steže'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 192
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...