Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
48 komentara

Nevenka u tajnosti krstila sina, a Zvone još nije sredio stan

Neve prigovara Zvoni jer im nije sredio stan za slavlje. No pohvalila ga je jer joj je pomogao peći meso i krumpire. Na krštenje je stigao i bračni posrednik Gangster

Foto: Privatni album
48 komentara

Dobro je prošlo krštenje, ja sam nešto u kući spremala. Šta ću uvik po restoranima ić. Nije mi se dalo to, šta ja znam ko će doć, a ko neće. Spremila sam za jest pa ko dođe, kaže nam Nevenka Bekavac (41).

Zvijezda pete sezone showa 'Ljubav je na selu' u nedjelju je u tajnosti krstila sina Stjepana u sinjskoj crkvi. Na krštenju je bio i Nedjeljko Babić Gangster, bračni posrednik iz Imotskog. Osim Stjepana, na misi se krstilo još šestero djece.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić Nevenka kaže da joj je sin izgledao poput princa skockan sav u bijelo poput nje

- Bilo je lipo. Nevenka i Zvone su dobro, ali znam ja šta tu otprilike škripi. Ona bi princa na bijelom konju. Nevenka stalno govori Zvoni: ‘Ako nećeš ti bit dobar, odo ja nekom drugom’. Ma zeza se Neve - kaže Gangster.

Bekavac je sina rodila krajem lipnja, a dosad je odgađala krstitke jer joj je majka bila bolesna. Na kraju je sve organizirala, kaže, na brzinu, jer je htjela krstiti sina prije Božića.

- Bilo je malo mojih prijateljica, malo Zvoninih. Njegov prijatelj je kum djetetu, valjda mu je najbolji jer dođe više puta u stan kod nas. Sve je ispalo brzinski pa sam sad malo umorna od spremanja - kaže Nevenka. Sretna je što su joj stigli brojni čestitari.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić Kum je, kaže Neve, valjda Zvonin najbolji prijatelj

Zamjera suprugu, umirovljenom nosaču kofera, Zvoni Petričeviću (44) što još nije sredio stan u kojemu žive.

- Zvone je takav, ne voli puno stvari po stanu. A ja volim. Možda bi drugi muškarac odavno sredio i napravio sve. Možda bi mi odma udovoljio. A možda bi bio gori, šta ja znam. Nisu svi muški isti. Više mi odgovara kad mi netko nešto udovoljava. Zgodan je Zvone, volim ga, ali nervira me jer je flegma - priča Nevenka.

Pohvalila se kako je sama pekla kolače i tortu, a Zvone je pomogao oko pečenja mesa i krumpira. Dodala je i kako se na trpezi našlo pečene janjetine, pive, vina i sokova. Sina je odjenula u bijelo, kao i sebe.

- Izgledao je kao mali princ onako skockan. Volim bijelu boju. Nekako mi podigne dan jer možda malo patim u životu - kaže Neve.

Sama si je, priča, napravila frizuru i odabrala outfit.

Nevenka Bekavac | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Imam peglu i uvila sam kosu sama. Možda se Zvone popravi i možda shvati gdje griješi. Ja samo mogu vjerovat u nešto bolje. Iako ga volim, nešto mi smeta kod njega, a to je ta njegova usporenost. Bila bih sretnija kad bi mi udovoljavao - opet je Nevenka oplela po Zvoni.

Blagdane bi voljela provesti, kaže, u punoj kući. Pazi na liniju jer se tijekom trudnoće udebljala 15-ak kila, no skinula je dosad već deset. Voljela bi krenuti i u teretanu, kad joj sin malo poraste.

Naši partneri pišu
Message