Obavijesti

Show

Komentari 48

Nevenka u tajnosti krstila sina, a Zvone još nije sredio stan

Nevenka u tajnosti krstila sina, a Zvone još nije sredio stan
2

Neve prigovara Zvoni jer im nije sredio stan za slavlje. No pohvalila ga je jer joj je pomogao peći meso i krumpire. Na krštenje je stigao i bračni posrednik Gangster

VIDEO

Dobro je prošlo krštenje, ja sam nešto u kući spremala. Šta ću uvik po restoranima ić. Nije mi se dalo to, šta ja znam ko će doć, a ko neće. Spremila sam za jest pa ko dođe, kaže nam Nevenka Bekavac (41).

Zvijezda pete sezone showa 'Ljubav je na selu' u nedjelju je u tajnosti krstila sina Stjepana u sinjskoj crkvi. Na krštenju je bio i Nedjeljko Babić Gangster, bračni posrednik iz Imotskog. Osim Stjepana, na misi se krstilo još šestero djece.

- Bilo je lipo. Nevenka i Zvone su dobro, ali znam ja šta tu otprilike škripi. Ona bi princa na bijelom konju. Nevenka stalno govori Zvoni: ‘Ako nećeš ti bit dobar, odo ja nekom drugom’. Ma zeza se Neve - kaže Gangster.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bekavac je sina rodila krajem lipnja, a dosad je odgađala krstitke jer joj je majka bila bolesna. Na kraju je sve organizirala, kaže, na brzinu, jer je htjela krstiti sina prije Božića.

- Bilo je malo mojih prijateljica, malo Zvoninih. Njegov prijatelj je kum djetetu, valjda mu je najbolji jer dođe više puta u stan kod nas. Sve je ispalo brzinski pa sam sad malo umorna od spremanja - kaže Nevenka. Sretna je što su joj stigli brojni čestitari.

Zamjera suprugu, umirovljenom nosaču kofera, Zvoni Petričeviću (44) što još nije sredio stan u kojemu žive.

- Zvone je takav, ne voli puno stvari po stanu. A ja volim. Možda bi drugi muškarac odavno sredio i napravio sve. Možda bi mi odma udovoljio. A možda bi bio gori, šta ja znam. Nisu svi muški isti. Više mi odgovara kad mi netko nešto udovoljava. Zgodan je Zvone, volim ga, ali nervira me jer je flegma - priča Nevenka.

Pohvalila se kako je sama pekla kolače i tortu, a Zvone je pomogao oko pečenja mesa i krumpira. Dodala je i kako se na trpezi našlo pečene janjetine, pive, vina i sokova. Sina je odjenula u bijelo, kao i sebe.

- Izgledao je kao mali princ onako skockan. Volim bijelu boju. Nekako mi podigne dan jer možda malo patim u životu - kaže Neve.

Sama si je, priča, napravila frizuru i odabrala outfit.

Nevenka Bekavac

- Imam peglu i uvila sam kosu sama. Možda se Zvone popravi i možda shvati gdje griješi. Ja samo mogu vjerovat u nešto bolje. Iako ga volim, nešto mi smeta kod njega, a to je ta njegova usporenost. Bila bih sretnija kad bi mi udovoljavao - opet je Nevenka oplela po Zvoni.

Blagdane bi voljela provesti, kaže, u punoj kući. Pazi na liniju jer se tijekom trudnoće udebljala 15-ak kila, no skinula je dosad već deset. Voljela bi krenuti i u teretanu, kad joj sin malo poraste.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život