Obavijesti

Show

Komentari 9

Nezaboravni doček uz Connect i najbolje hip hop ritmove

Nezaboravni doček uz Connect i najbolje hip hop ritmove
1

Novi Zagreb će uz ovaj popularni hip-hop sastav dobiti vrhunski novogodišnji doček te koncert koji će na Novi Advent donijeti vrhunsku zabavu i najbolji ulazak u Novu godinu

VIDEO

Novogodišnja noć uvijek treba biti spektakularna, posebna jer svi žele pamtiti prve dane Nove godine. Da biste upamtili prve dane 2017. godine, Novi Advent u Novom Zagrebu  odlučio je organizirati koncert grupe Connect i uz vrhunske ritmove Hip Hopa pripremiti glazbeni spektakl koji će do dugo u noć svima prisutnima osigurati odličnu atmosferu i provod o kojem će pričati još dugo vremena. Connect će svoj nastup početi u 21 sat, a nema sumnje da će ovi vrhunski glazbenici poznati po pozitivnoj energiji, «zaraziti» dobrom atmosferom i sve prisutne goste Novog Adventa.

Bježeći od medijskih nastupa, grupa Connect koncentrirala se na svoje glazbene nastupe i od 2000. godine i svog osnutka ovaj hip-hop sastav bilježi samo glazbene uspjehe i dokazuje kvalitetu svog kontinuiranog i dobrog rada. A koliko dobri biti i bez prevelike medijske pompe potvrđuje i činjenica  je na YouTube kanalu i Internet preglednicima njihova popularnost u konstantnom porastu. Tako njihov zadnji hit Džek i Džoni ima po više od 105.000 pregleda na YouTubeu dnevno, dok je ljetni hit Ove noći u manje od pola godine skupio preko milijun pregleda što su brojke koje potvrđuju da Connect zna što i kako radi.  

Connect redovito rasproda sve svoje nastup, uvijek publici pružajući, prije svega dobru zabavu i koncerte koji su protkani dobrom atmosferom i pozitivnim vibracijama. O njihovoj popularnosti govori i činjenica da su do sada s njima ostvarile suradnju i poznate hrvatske pjevačice poput Jelene Rozge, Lane Jurčević i Maje Šuput, al ii da je mnogo drugih koji u svoje pjesme žele utisnuti Connectove hip hop ritmove. 

pravo zato plato Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu idealno je mjesto za doček 2017. godine, a Connect jamstvo zabave koja se ne smije propustiti. Zato nema sumnje da će se u novogodišnjoj noći svi rasplesati na hitove:  Ljubi me budalo, Jeebena, Prijateljska ljubav, Noć bez granica, Dalmatinka, Brige ugasim pjesmom,  Samo je jedno,  Ove noći, Džek i Džoni i mnoge druge Connect hip-hop hitove. 

Ne propustite vrhunsku zabavu uz vrhunski hip hop sastav. Connect je jamstvo dobrog provoda, a Novi Advent najboljeg novogodišnjeg dočeka u gradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu