Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
60 komentara

Nezadovoljni fanovi: Viki je bila bolja, pobjeda je namještena...

Slavko i Gabrijela zasjali su na tron i pobijedili u showu 'Ples sa zvijezdama'. No ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, njihova pobjeda nije dobro 'sjela' svim pratiteljima showa

Foto: NOVA TV
60 komentara

Nakon što su finale showa 'Ples sa zvijezdama' prvi napustili Ivan Šarić (35) i njegova partnerica Paula Jeričević (25) borba za tron se nastavila. 

Foto: Instagram

Preostala dva plesna para fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa (41) i Marko Mrkić, te glumac Slavko Sobin (34) i njegova partnerica Gabriela Pilić morali su posljednji put pokazati svoje plesačko umijeće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prvi na redu su bili Slavko i Gabriela koji su otplesali su bečki valcer na stihove emotivne pjesme 'I Have Nothing'. Janko je priznao kako je tijekom cijelog nastupa bio naježen. 

Foto: NOVA TV

- Ja bi zaista pozvala produkciju da pozove vatrogasna kola. Ovdje sve gori - rekla im je Almira. Žiri je timu 'Slabriela' na kraju dao maksimalnih 40 bodova.

Foto: NOVA TV

Nakon njih svoj posljednji ples, odnosno sambu otplesali su i Viktorija i Marko. Fitness trenerica je zaplakala, a Janko joj je ponudio maramicu kako ne bi pokvarila šminku. I oni su za svoj nastup osvojili 40 bodova. 

Nakon pola sata od Šarićeva ispadanja publika je odlučila pobjednika showa. Slavko i Gabriela zasjali su na tron i pobijedili. No ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, njihova pobjeda nije dobro 'sjela' svim pratiteljima showa. Naime, na društvenim mrežama publika smatra kako su u showu ipak trebali pobijediti Viktorija i Marko. 

Zagreb: Dodjela 17. Story Hall of Fame nagrada | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- 'Nezasluženo', 'Koje razočaranje. Pa Viktorija je bila fenomenalna. Preloše', 'Marko I Viktorija su bili najbolji, oni su trebali pobijediti', 'Viktorija i Marko su najbolji...ova pobjeda je namještena', 'Nisu zaslužili, bolji su bili Viktorija i Marko', 'Marko i Viktorija su trebali pobijediti. Bili su super', 'Viki neusporedivo bolja...ženska rastura u plesu'  - samo su neki od komentara gledatelja na ovogodišnje pobjednike, a jedan obožavatelj bio je posebno razočaran.

- Čista namještaljka i to očita da očiglednija ne može biti. Dakle za početak Sobin nikada od publike nije imao najviše glasova i sada od jednom kao ima i finalu. Nemoguće. A drugo, u ovoj emisiji za prvi ples žiri je svakom birao ples i Šariću su dali onaj ples koji mu nije legao dok je Sobin dobio ples koji mu je odlično legao. Sramota za jednu televiziju. Također niste mi htjeli prihvatiti glas za Viktoriju danas nakon što su ostali Slavko i ona samo. Daleko najlošiji pobjednik 'Plesa sa zvijezdama' do sada. Sve ukupno što se organizacije tiče ples sa zvijezdama na HRT-u je bio puno bolji, hajde jedino su mi voditelji bolji na novoj, plesni dvoboj je isto bio bez veze, mogli su bez toga, barem bi Marko onda ispao u prvoj emisiji - smatra jedan fan showa. 

Foto: Instagram

No neki obožavatelji smatraju kako je pobjeda za Slavka i Gabrielu bila poštena.

- 'Odlično. Zasluženo', 'Čestitam, zaslužili su',  'Prekrasni, skladni, senzualni ... zasluženi pobjednici', ' Zasluženo, baš sam guštala cijelu sezonu!', 'Dominirali su od prve emisije, zasluženo i pošteno', 'Znala sam da ćete pobijediti kad počelo iz početka .. Bravo Slavko', 'Svaka čast, prezasluženo, jednostavan, skroman, talentiran' , Napokon fer i zaslužena pobjeda..od prve emisije sam rekla da su pobjednici' - smatrali su drugi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka nitko ne želi u blizini

Naši partneri pišu
Message