Obavijesti

Show

Komentari 5

Nezadovoljni gosti: 'Sve je bilo njemačko, a mi u Hrvatskoj...'

Nezadovoljni gosti: 'Sve je bilo njemačko, a mi  u Hrvatskoj...'
6

Večeru je završila s tortom Marelica na njemački. Kako je taj dan Igoru bio rođendan, on je dobio duplu porciju sa svjećicama na vrhu te su mu svi zajedno veselo zapjevali 'Sretan rođendan!'

VIDEO

Već na samom dočeku, gosti su primijetili kako Brankica ima malu tremu te je cijela večer prošla u pomalo uštogljenoj atmosferi, što su neki pripisali 'njemačkom duhu'. No kada su tanjuri prepuni mirisne i ukusne hrane pristigli na stol, gosti su bili zadovoljni.

Predjelo imena Žličnjaci s preljevom bili su napravljeni od svježeg sira te posipani prženim lješnjacima. Gostima se okus svidio, ali Brankici su zamjerili obilne porcije jer je trebalo još kušati dva slijeda.

Za glavno jelo pripremila je tradicionalni njemački specijalitet koji je nazvala Rolade ljube mahunu i mrkvu, što su zapravo bile mesne rolice punjene sa senfom i kiselim krastavcima u umaku, poslužene s domaćim valjušcima i salatom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Izgled glavnog jela je bio odličan, mirisalo je super i mogu reći da se trud isplatio - komentirao je Igor, s kojim se složio i Goran jer su oni imali najviše riječi hvale za Brankičine ukusne mesne rolade. 

Večeru je završila s tortom Marelica na njemački, što je zapravo bila neka vrsta torte od sira s marelicama. Kako je taj dan Igoru bio rođendan, on je dobio duplu porciju sa svjećicama na vrhu te su mu svi zajedno veselo zapjevali 'Sretan rođendan!'.

S obzirom na to da su gosti u tišini jeli desert, dalo se zaključiti da im je po volji, a nakon toga je red došao i na ocjenjivanje. 

Za Brankičinu večeru Suzana je dala ocjenu 8 jer joj je predjelo bilo obilno servirano i Brankica je, kako smatra, bila pomalo nervozna domaćica.

- Predjelo je bilo vrlo ukusno, glavno jelo jako dobro i kolač super, ali atmosfera nije bila vesela i bilo je prenaglašeno da je sve njemačko, a mi smo ipak u 'Večeri za 5 na selu' u Hrvatskoj - komentirao je Igor koji je Brankici dao visoku ocjenu 9.

Ivica joj je isto dao ocjenu 9 zbog loše atmosfere, a Goran ju je ocijenio osmicom zbog dekoracije u predjelu i preobilne porcije.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice nisu za vezu, a Ribe ne podnose Lavove

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje