Show

Komentari 33

Ni Krešo, a ni kapetan nisu znali odgovor na pitanje u vezi scene iz hit serije 'Bitange i princeze'

Ni Krešo, a ni kapetan nisu znali odgovor na pitanje u vezi scene iz hit serije 'Bitange i princeze'

Pitanje koje je uzrokovalo muk u studiju glasi: 'Koju pjesmu Novih fosila Irena i Robi pjevaju u nezaboravnoj sceni iz Bitangi i princeza?'

U večerašnjem HRT-ovom kvizu 'Potjera' bila je ekipa koja se sastojali od članova kapetana Ranka iz Velike Gorice i sugrađanina Bruna, Tomislava iz Zagreba i Hrvoja iz Čakovca borili su se protiv lovca Krešimira Sučevića Međerala.

POGLEDAJTE VIDEO 

Ekipa je nakon prvog kruga ostala samo s kapetanom Rankom i Hrvojem. Za timsku kasicu kapetan Ranko je osvojio 38.500 kuna, a Hrvoje 24.500 kuna. U završnoj potjeri lovac Krešimir je u dvije minute imao 15 točnih odgovora za redom i time stigao kapetana Ranka i Hrvoja.

Tijekom borbe protiv lovca Krešimira kapetan Ranko odgovarao na pitanje vezi naše humoristične domaće serije 'Bitange i princeze' na koje iznenađujuće ni Krešo ni Ranko nisu znali točan odgovor.

Pitanje koje je uzrokovalo ovu situaciju u kvizu glasi:

- Koju pjesmu Novih fosila Irena i Robi pjevaju u nezaboravnoj sceni iz 'Bitangi i princeza'? a ponuđeni odgovori bili su: 'Ja sam za ples', 'Najdraže moje' i 'Plava košulja'.

Kapetan je odgovorio 'Plava košulja', a lovac je odabrao ' Ja sam za Ples'.

Najčitaniji članci