Show

Komentari 2

'Ni moj Zagvozd bez Ćubija neće biti isti. Svi su ga voljeli'

'Ni moj Zagvozd bez Ćubija neće biti isti. Svi su ga voljeli'

Bio je jako duhovit i veliki čovjek, rekao je Vedran Mlikota. Damir Mihanović Ćubi preminuo je u srijedu nakon teške bolesti, a sprovod će biti danas na splitskom groblju Lovrincu u 14.15 sati

Ćubi je bio najsmješnija osoba koju sam poznavao. No važnije od toga, bio je veliki čovjek i prijatelj, tužnim nam je glasom ispričao Vedran Mlikota (50).

POGLEDAJTE VIDEO:

Damir Mihanović Ćubi preminuo je u srijedu nakon teške bolesti, a sprovod će biti danas na splitskom groblju Lovrincu u 14.15 sati. Mlikota se s kolegom i prijateljem čuo prije nekoliko dana.

- Uoči Nove godine. Bio je loše, jedva je pričao - rekao je Mlikota.

Poznavali su se dvadesetak godina. Anegdota s Ćubijem teško se prisjetiti jer, kako kaže, svaka minuta s njim bila je nova anegdota.

- S njim je uvijek bilo živo. U mojem Zagvozdu je svirao, pjevao, imao predstave, stand up komedije... Svi su ga odmah zavoljeli. Sad ni Zagvozd neće biti isti - dodao je Mlikota.

Ispričao je potom Ćubijevu šalu nakon što se Mlikota vratio s ekspedicije na Himalaji. Nazvali su Ćubija da ih dočeka u Dugopolju pa da zajedno autobusom produže do Zagvozda.

- Tamo nas je dočekalo valjda tisuću ljudi. Bilo je kamera, svega, a mi smo njemu dali jaknu s ekspedicije. On je izašao prvi iz autobusa i počeo davati intervju kako mu je bilo teško. Kao najtežu dionicu izdvojio je onu od Šestanovca prema Žeževici, ali je rekao da je od dečki imao podršku.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci