Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Nicki Minaj posramila voditelja: 'Mogla bih spavati s tobom...'

Minaj je u New York došla promovirati svoj novi, inače četvrti studijski album 'Queen' a Colbert je primijetio da njezina nova pjesma 'Barbie Dreams' u kojoj spominje muške kolege već izaziva brojne reakcije

Foto: Instagram
3 komentara

Kad je voditelj Stephen Colbert (54) sinoć u popularnom američkom televizijskom showu 'The Late Show' ugostio repericu Nicki Minaj (35) vjerojatno nije mislio da će ovaj put on mijenjati boje, što se obično događa onima koji sjede nasuprot njega.

BUJNA REPERICA Nicki Minaj je morska sirena u toplesu: Nasukala se na plažu

Minaj je u New York došla promovirati svoj novi, inače četvrti studijski album 'Queen' a Colbert je primijetio da je njezina nova pjesma 'Barbie Dreams' već izazvala brojne reakcije jer reperica u njoj nabraja neke od poznatih muškaraca, uglavnom glazbenika, i navodi zašto 'nikada kod nje ne bi prošli'.

Na Nickinoj su se listi tako našla glazbena imena kao što su Drake, 50 Cent, Eminem, DJ Khaled i njezin bivši dečko Meek Mill, a Stephena je zanimalo kako to da on nije na listi i kako bi mu Minaj priopćila kad bi se i sam na njoj našao.

'ŽELIM TO' Eminem je na koncertu pozvao Minaj na spoj: Draga, dolazim...

Na to mu je pitanje reperica u rimi odgovorila da bi 'mogla spavati s njim nakon showa, nakon čega bi se on na posao vratio s posebnim sjajem'. Nakon toga se počela histerično smijati a Colbert je promijenio boju i prekrio lice. Voditelj je spustio glavu na stol i počeo se i sam smijati, a onda nekog iz režije upitao snima li emisija još.

 

- Nisam gotova Stephen, zaustavila ga je Minaj i nastavila mu se obraćati u rimi. Poručila mu je i da ne 'zuri u nju kad završi s njim već da joj se počne obraćati sa 'Queen Nicki Colbert'.

Stihovima je Nicki oduševila publiku i zaradila pljesak, a 'kupila' je i samog Colberta koji joj se na kraju sa smiješkom naklonio. Nakon toga ju je pitao je li se koji od muškaraca koje spominje u pjesmi na nju naljutio.

- Jedna osoba samo. Ali neću reći tko - odgovorila je glazbenica nakon čega je Stephen pokušao pogoditi i rekao 'Drake'. Minaj je samo odgovorila da se ne radi o njemu. Dodala je da su ju zbog pjesme kontaktirala dva spomenuta muškarca i da je jednog od njih zasmetala njena rima, nakon čega mu je ona 'objasnila da ga voli i da to nije ništa osobno'. 

- Shvatio je i sve je u redu - dodala je Nicki i objasnila da joj je slao poruke u kojima ju je psovaona što je ona samo odgovarala s tužnim emojima. 

Album 'Queen' Nicki Minaj na kojem je i već popularna pjesma 'Barbie Dreams' u SAD-u je u prodaji od prošlog petka a prvi je album ženske reperice koji se na iTunesima našao na prvom mjestu u čak 62 zemlje. 

Naši partneri pišu
Message