Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
89 komentara

Nije gotovo! Fazlinovići neće umrijeti u avionskoj nesreći...

Scenarist humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan” otkrio nam je da ipak nije ubio Izeta, Faruka i Damira. Upravo punom parom piše nove avanture Fazlinovića

Nova TV
Foto: Nova TV
89 komentara

Fazlinovići su moja obitelj i zadnjih sedam godina stalno su sa mnom. Čini mi se da ih se ne mogu riješiti jer mi se stalno motaju po glavi, rekao nam je autor serije “Lud, zbunjen, normalan” Feđa Isović (48).

Bosanskohercegovački scenarist napisao je šest sezona s više od 140 epizoda. U posljednjoj, koja u Hrvatskoj još nije emitirana, Izet, Faruk i Damir putuju u Švedsku zato što je Izet lud za vrućim Šveđankama. Avion kojim su trebali letjeti je pao i nema preživjelih. Samo su tri putnika imala sreću jer su zakasnili na avion, ali ne zna se o kome je riječ.

Isović otkriva kako je odlučio poštedjeti likove koje glume Mustafa Nadarević (69), Moamer Kasumović (31) i Senad Bašić (50).

- Već pišem nove nastavke. Počnem u šest ujutro i obično završim oko četiri popodne. Inače sam lijen, ali volim posao kojim se bavim pa mi nije teško tipkati deset sati na dan, čak i u uvjetima koji bi za nekoga bili nemogući. Prvu sezonu ‘Lud, zbunjen, normalan’ pisao sam čuvajući dvoje djece u pelenama dok mi je žena radila - rekao nam je Feđa.

Serija će se navodno emitirati na jesen na Novoj TV, a na konkurentskom RTL- u tada kreće novi sitcom “Kriza” koji također potpisuje Feđa Isović.

Otkrio nam je i čime njegove serije oduševljavaju gledatelje diljem bivše Jugoslavije.

- Samo humorom. U njoj je on dominantan. Riječ je o univerzalnom humoru. Siguran sam da bih seriju mogao prilagoditi i primjerice njemačkom tržištu.

Tada Izet ne bi bio komunist iz Sarajeva, nego bi bio iz Istočne Njemačke i bio bi zaluđen Staljinom - rekao nam je scenarist.

Isović nam je otkrio i otkud crpi humor.

- Postoje dvije vrste humora. Onaj za kafanskim stolom i onaj koji vidite na ekranu. Ovaj drugi koji vidite u seriji proizlazi iz mojeg napornog rada. Inače, privatno i nisam baš duhovit frajer, ali mnogi moji prijatelji, nasreću,  jesu - kaže Isović.

Naši partneri pišu
Message