Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Nije im lako: 16 ljudi kreće u borbu, najteži ima čak 241 kilu

Najteži kandidat ima 241,9 kg, zajedno imaju 2514,6 kg, što znači da su u prosjeku teški 157 kg. Ovo su najteži kandidati u dosadašnje četiri sezone showa 'Život na vagi' koji vodi Marijana Batinić

Foto: RTL
15 komentara

Uvrede na račun kilograma dobivao sam u školi, ali i od oca koji se nije pomirio s time da sam pretio, govori nam Alen Španiček (25).

Foto: RTL ALEN ŠANIČEK

Jedan od 16 kandidata četvrte sezone showa 'Život na vagi' pokušava promijeniti životne navike i transformirati tijelo fizički, ali i psihički.

POGLEDAJ VIDEO:

Alen zbog kilaže nikad nije imao djevojku, no smatra da bi ga s promjenom izgleda drugi bolje prihvaćali. Studentica informacijske tehnologije Mirna Posavec (28) s viškom kilograma bori se od osnovne škole.

Foto: RTL MIRNA POSAVEC

- Vrijeđali su me zbog debljine pa sam smatrala da nisam dovoljno dobra da vodim normalan život - prisjeća se. Prijelomni trenutak bio je kad više nije mogla izmjeriti tlak zbog male narukvice za nadlakticu. Žrtva vršnjačkog nasilja koju su prije tri godine pri izlasku iz škole gađali kamenjem bila je ekološka tehničarka Sara Sitarić (18).

Foto: RTL SARA SITARIĆ

- Vikali su, pa ti to ni ne osjetiš, salo te štiti - izjavila je dodajući da zato treba pomoć. S istim problemima u školu dolazila je njegovateljica Danijela Pavić (20), kojoj su djeca smišljala pjesmice da bi joj se izrugivala.

Foto: RTL DANIJELA PAVIĆ

Sličnu sudbinu imao je profesor geografije i povijesti Ivan Filipović (26), kojeg nikad nisu prihvatili u društvu.

Foto: RTL IVAN FILIPOVIĆ

- Zato sam kupio gitaru, naučio svirati i ‘dobio’ ulaznicu u svako društvo - ističe. Osnovna škola Vladimiru Gurki (29) nosi lijepa sjećanja. Oženio se kolegicom iz školskih klupa, s kojom je dobio dijete.

Foto: RTL VLADIMIR GURKA

- Želim biti zdrav otac - ističe. Kandidatima će pomoći treneri Maja Ćustić (36) i Edin Mehmedović (38).

Foto: RTL MARINO MARUŠIĆ

Oni će dostavljača hrane Marina Marušića (26) 'tjerati' na zdraviji način prehrane.

Foto: RTL ANA ŽDERIĆ

- Kilogrami su me spriječili da se bavim nogometom i košarkom. Sramim se izaći pred ljude i izbjegavam gužve - kaže.

KREĆE 'ŽIVOT NA VAGI' 'U školi su me gađali kamenom i govorili mi da me salo štiti'

U show se prijavio da bi ispunio želju pokojnom ocu kojem je obećao da će početi mršavjeti. S Marinom će kilograme gubiti i Ana Žderić (22), koju je strah bolesti i ne želi biti ovisna o liječnicima.

Foto: RTL LIDIJA TOMIĆ

- Na dobivanje kilograma najviše je utjecao gubitak majke, nakon čega sam se počela brinuti o obitelji - priznaje. O vitkoj liniji sanjari domaćica Lidija Tomić (36). No u ostvarenju snova, ističe, nije uporna.

Foto: RTL IVAN JAKUBOVSKI

- Najstrastvenija sam oko hrane - iskrena je. Najtraumatičniji događaj bila joj je smrt supruga prošle godine, i to na prvu godišnjicu braka. Zbog sina Martina (17) želi se promijeniti Ivan Jakubovski (41).

Foto: RTL DRŽISLAV ŠUŠAK

- Maštam da ću moći putovati sa sinom, a najveći strah mi je da ću prerano napustiti voljene. Htio bi biti primjer sinu - otkiva. S njim se slaže građevinski tehničar Držislav Šušak (48), kojem sin (18) boluje od cerebralne paralize, koji mu je bio glavni motiv da se prijavi u show. Priznaje da je ljubomoran na ljude koji mogu jesti, a ne debljaju se.

Foto: RTL ROBERT BAKOVIĆ

Obrtnika Roberta Bakovića (42) supruga je potaknula na promjenu. Rođenjem četvrtog djeteta shvatio je da je vrijeme za promjenu.

Foto: RTL MARIJANA DŽOLIĆ

- Maštam da ću ponovno odjenuti traperice i obuti čarape - nada se. Znoj s čela brisat će Marijana Džolić (43) koja želi biti pjevačica, a ne može odoljeti palačinkama.

Foto: RTL NENAD JEČMENJAK

- Govorili su mi da uz pjevanje ide i seksepil koji nemam zbog viška kilograma - prepričava. Voditelja prodaje Nenada Ječmenjaka (45) druga supruga ostavila je u proljeće, kad se pripremao za ulazak u show i kad mu je, kaže, najviše trebala.

Foto: RTL JULIJA BOŠNJAK

Najstarija kandidatkinja Julija Bošnjak (51) otkriva kako je često trpjela uvrede.

Foto: RTL NEA JURKOVIĆ

- Mogla sam se udati i imati djecu da sam bila mršavija - kaže. Bolan trenutak bio joj je gubitak majke kad je imala osam godina. Niskom kvalitetom života nije zadovoljna medicinska sestra Nea Jurković (36). Kilograme je gomilala, kaže, zbog emocionalnog nezadovoljstva.

MARIJANA BATINIĆ: 'Gušim' se u palačinkama zato moram paziti na svoju težinu...

Najteži kandidat ima 241,9 kg, zajedno imaju 2514,6 kg, što znači da su u prosjeku teški 157 kg. Ovo su najteži kandidati u dosadašnje četiri sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message