Obavijesti

Show

Komentari 31

Nije uspjela pobijediti rak: Umrla Izabela Šimunović

Nije uspjela pobijediti rak: Umrla Izabela Šimunović
1

Tumor lijevog sinusa dijagnosticiran joj je 2005. u studenom i od onda se hrabro borila za život. S njom je u posljednjim trenucima bila obitelj...

VIDEO

U mojih 56 godina nisam vidio takvog borca kakav je bila Izabela, rekao nam je Nenad Jandrić, očuh slikarice Izabele Šimunović. U ponedjeljak u 18 sati umrla je u zagrebačkom Domu za starije i nemoćne osobe Godan na Srebrnjaku nakon duge borbe s bolešću. Tumor lijevog sinusa dijagnosticirali su joj liječnici 2005. na rutinskom pregledu u Australiji. Nakon toga vratila se u Zagreb. Obitelj je bila uz nju dok je umirala, a brojne prijatelje shrvala je vijest o njezinoj smrti jer je, kažu, imala izuzetnu volju za životom i borila se do kraja.
- Život se poigrava s nama. Prvo Tomo Vrban, a sad draga Izabela. Otišla su dva velika čovjeka, dva velika talenta, a oboje su jako voljeli život. Znam da se Izabela borila do kraja. Bila je divna žena i slikarica te nije zaslužila toliko se patiti - kazala je plačući Matija Vuica. Prijatelji preminule slikarice prije tri tjedna u kazalištu Kerempuh organizirali su humanitarni koncert kako bi joj pomogli. Severina joj je pjevala hit “Prijateljice”.
- Jako sam tužan, bila mi je izuzetna prijateljica. Svi trenuci provedeni s njom bili su mi prekrasni - kazao je Boris Novković.
Pjevač i Severina u veljači su na izložbi Izabelinih slika u Muzeju grada Zagreba kupili sliku, a zarada je išla za liječenje. Izabelina majka Rada Vnuk prodala je stan kako bi skupila novac i pomogla bolesnoj kćeri.
Izabela je diplomirala grafiku na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.
Od 1991. godine imala je stotinjak izložaba u zemlji i svijetu. Radila je scenografije za mnogobrojna kazališta, festivale i televizijske studije.

PRIJATELJIMA JE BILA ČAST POZNAVATI JE
Izabela Šimunović bila je Severinina djeveruša na predstavljanju albuma “Zdravo, Marijo” prije dvije godine. (slika 2.) Ona joj je prije pet mjeseci dogovorila privatni susret s marokanskim iscjeliteljem Mekkijem Torabijem. Prije mjesec dana, uz pomoć njegovih tretmana, uspjela je prohodati. Radeći na scenografiji mnogih kazališta, slikarica je upoznala brojne glumce i glumice. Među najdražim prijateljima bili su joj Goran Navojec (slika 1.) i Zlatan Zuhrić Zuhra (slika 3): “Imali smo poseban odnos jer je bila više nego posebna”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu