Show

Komentari 47

FOTO Nika Turković strastveno ljubila Buč Kesidija u centru Zagreba: Šaputali su si na uho

FOTO Nika Turković  strastveno ljubila Buč Kesidija u centru Zagreba: Šaputali su si na uho

Već duže vrijeme se šuška o ljubavnoj vezi između Nike i bubnjara iz Buč Kesidija, a u petak su uhvaćeni kako se ljube i grle u izlasku

Pjevačica Nika Turković (27) i bubnjar Buč Kesidija, Zoran Zarubica uhvaćeni su dok se strastveno ljube u zagrebačkom klubu u petak navečer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sredinom siječnja počelo se pričati kako je pjevačica u vezi sa Zoranom, međutim oboje su demantrali vezu. Nakon šuškanja o ljubavnoj vezi između Nike i Zorana, sada su uhvaćeni zajedno dok se ljube i grle u zagrebačkom klubu. 

Nika i Zoran su se grlili i šaputali jedno drugome na uho. Sudeći prema fotografijama, vrlo su prisni.

Nika je bila u vezi više od 4 godine s pjevačem Matijom Cvekom (30), a prekinuli su u srpnju prošle godine. Sredinom siječnja počelo se pričati kako je pjevačica u vezi sa Zoranom, a Nika je tada za Gloriju.hr demantirala vezu, a Zarubica je odbio komentirati njihov odnos.

- Iznenadili su me takvi navodi i nikako nisam željela da u ovakvom kontekstu takve informacije dolaze u javnost. Nemam više što komentirati vezano za ove glasine -  rekla je Nika ranije.

Nedavno je primila nagradu na dodjeli 'Music Awards Ceremony', gdje se isto tako družila s dečkima iz Buč Kesidija, a tada je i objavila prvu fotografiju sa Zoranom. 

Najčitaniji članci