Show

Komentari 23

'Nikad ne bih postao glumac da sam priznao da volim isti spol'

'Nikad ne bih postao glumac da sam priznao da volim isti spol'

Rođen sam u Teksasu, a tek sam dolaskom u New York s 22 godine postao svjestan toga da postoji mogućnost da dva muškarca budu u braku te zajedno odgajaju djecu, priznao je Bomer

Holivudski glumac Matt Bomer (41) u braku je od 2011. s publicistom Simonom Hallsom (55), a par ima troje djece koje su im rodile surogat-majke. Bomer je svoju seksualnost otkrio preuzimajući humanitarnu nagradu 'Steve Chase' kada je zahvalio suprugu i djeci na bezuvjetnoj podršci. Tek je 2014. glumac otkrio detalje vjenčanja pa se tada saznalo kako se radilo o intimnoj ceremoniji na kojoj su bili njihovi najbliži.

amFAR

- Bila je to mala i opuštena ceremonija. Taj osjećaj izgovaranja takvih zavjeta pred najmilijima je predivan i to je bilo važno za našu obitelj - otkrio je tada.

amFAR

Par se danas ne skriva pa supružnici rado poziraju zajedno na crvenom tepihu, no tome su prethodile godine skrivanja i straha od toga što će javnost misliti.

USA - 2016 GLSEN Respect Awards - Beverly Hills

- Rođen sam u Teksasu, a tek sam dolaskom u New York s 22 godine postao svjestan toga da postoji mogućnost da dva muškarca budu u braku te zajedno odgajaju djecu. Da sam priznao tko sam u srednjoj školi, nikada ne bih stigao u Hollywood. Moj bi život krenuo u potpuno drugom smjeru koji bi bio jako bolan - priznao je jednom prilikom.

The 25th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Danas Matt dobiva i sve više gay uloga, na koje je jako ponosan. Gledatelji su ga tako imali priliku gledati u seriji Will & Grace, a neko vrijeme se šuškalo kako bi mogao dobiti ulogu Christiana Greya u erotskoj trilogiji 'Pedeset nijansi sive'. Ipak, ulogu je na kraju dobio Jamie Dornan (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci