Obavijesti

Show

Komentari 13

Nikad nije kasno: Legendarni Pele u 76. je oženio onu pravu

Nikad nije kasno: Legendarni Pele u 76. je oženio onu pravu
1

Legendarni brazilski nogometaš oženio je svoju dugogodišnju ljubav u društvu najboljih prijatelja i poznanika u Sao Paulu. Brazilska televizija prenosila je dio ceremonije

VIDEO

Bivši brazilski nogometaš Pele (75) oženio se treći put, a ovog puta njegova odabranica je Marcia Cibele Aoki (50). Privatna ceremonija u krugu najbližih bila je blizu Sao Paula.

- Prava ljubav - napisao je legendarni nogometaš na svom Twitteru.

Aktivan je na društvenim mrežama pa je tamo objavio sretnu vijest, a dio ceremonije prenijela je brazilska televizija. Vjenčanje je trebalo biti prije dvije godine, no morali su ga odgoditi zbog njegovih zdravstvenih problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U vezi su šest godina, a prvi put sreli su se 80-tih u New Yorku. Zaljubili su se tek 2010, a ova brazilka japanskih korijena ostala je uz njega unatoč njegovim zdravstvenim nedaćama. Cijeli život imao je problema s bubrezima, a jednog su mu liječnici odstranili još tijekom nogometne karijere 1977. godine. Prije dvije godine hospitaliziran je zbog infekcije uzrokovane operacijom bubrežnih kamenaca.

24sata

Legendarni nogometaš iza sebe ima dva propala braka. Rosemeri dos Reis Cholbi oženio je još 1966. godine, a imaju kćeri Kelly Cristinu (49) i Jennifer (37) te sina Edsona (45). Par se rastao nakon 16 godina braka, a on se počeo viđati s tada maloljetnom 17-godišnjom manekenkom Xuxom, što je naišlo na osudu javnosti. Bili su u vezi pet godina te je on pripomogao njenoj karijeri.

Assiriu Nacimento oženio je 1994. godine. S njom je dobio blizance Joshuu i Celeste (19), no razišli su se 2008. Nogometaš je imao još izvanbračne djece, no priznao je samo dvoje. Sandra Machado rodila se iz afere s njegovom služavkom, a Flavia Kurtz iz afere s novinarkom.

PA/Pixsell

Smatra se najboljim nogometašem svih vremena, a tu titulu 1999. dodijelila mu je i FIFA. Iste godine Međunarodni olimpijski odbor proglasio ga je jednim od najboljih sportaša 20. stoljeća. Sa 16 godina trener ga je ubacio u prvu momčad Santosa i već je na prvoj utakmici zabio gol.

Nakon 58 golova koje je zabio za Santos u svojoj prvoj sezoni dobio je poziv za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj na kojem je sa samo 17 godina postao najmlađi svjetski prvak. U ligaškim natjecanjima postigao je ukupno 589 golova u 605 odigranih utakmica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama