Obavijesti

Show

Komentari 27

Nikada ne bismo rekli: Slavni koji su potajno pravi 'gadovi'

Nikada ne bismo rekli: Slavni koji su potajno pravi 'gadovi'
1

Kada su kamere upaljene, smiješe se, pristojni su i ljubazni no iza kulisa sasvim je druga priča. Zvijezde koje imaju besprijekoran imidž, katkad su u 'pravom' okruženju dosta bezobzirne

VIDEO

Julia Roberts

Široki osmijeh njen je zaštitni znak. No Julia je, šuška se, neljubazna prema članovima filmske ekipe. Jedna stilistica se potužila da je Roberts nakon višesatnog isprobavanja haljina sve pobacala na pod svlačionice i ostavila njoj da ih pospremi. Glumica se godinama navodno rugala svojoj polusestri Nancy, koja je imala problema s pretilošću i depresijom. Nancy je 2014. počinila samoubojstvo. 

PA/Pixsell

Ariana Grande

Pjevačica je dugo njegovala stil dobre i slatke djevojke no glasine da je to daleko od istine prate je gotovo od početka karijere. Grande je jednom prilikom izjavila da su joj obožavatelji dosadni i da želi da 'svi umru'. Kasnije je snimljena sigurnosnom kamerom u pekarnici kako oblizuje krafnu te ju stavlja natrag na prodajno mjesto. 

PA/Pixsell

Jared Leto

Iako mu malo tko može osporiti glumački talent, Leto je, navodno, neugodan i rijetko tko voli s njim raditi. Tijekom godina, djevojke koje su radile s njim su se žalile da im se 'agresivno nabacuje'. Jared navodno voli i vrijeđati fanove na svojim koncertima s grupom '30 Seconds to Mars', kao i tehničare s kojima, čak i kada je to potrebno, ne želi ni razgovarati. 

Jay Z

Reper se jednom prilikom uvrijedio i naljutio na turista koji ga u Parizu nije prepoznao. Reper se zamjerio i legendarnom Robertu DeNiru jer, kaže De Niro, nema poštovanja prema nikome. Naime, glumac je zamolio Jay Z-ja da snimi pjesmu za njegov filmski festival. Jay Z je pristao no onda mu se mjesecima nije javljao na telefon. 

Twitter

Lea Michele

Iako je imala ulogu simpatične i talentirane Rachel u seriji 'Glee', Lea je na setu, rekli su njene kolege, bila noćna mora. Kasnila je na snimanja te se ponašala poput dive. Često se iživljavala i na tehničkoj ekipi jer ju je nerviralo kada nije sve 'išlo po planu'. 

Reuters/Pixsell

Zooey Deschanel

Iako je rekla da je napustila petu sezonu serije 'Nova djevojka' u kojoj glumi i koju producira kako bi se posvetila majčinstvu, Zooey je, šuška se, navodno otjerana. Glumica je na setu, kažu članovi ekipe, bila nesnosna. Zahtijevala je nemoguće i izmišljala nova pravila svakodnevno te time otežala svima posao. 

Instagram

Katherine Heigl 

Zbog svog ponašanja na setu 'Uvoda u anatomiju', Katherine je zaradila titulu jedne od 'najtežih' glumica u Hollywoodu. Heigl se za vrijeme snimanja uspjela posvađati gotovo sa svim kolegama, a nije se ni libila javno 'blatiti' redatelje serija i filmova u kojima je glumila. Katherine je odbila primiti nagradu Emmy za 'Uvod u anatomiju' jer je smatrala da je scenarij 'smeće'. 

Reuters/Pixsell

Russell Crowe

Australski glumac pred kamerama je šarmantan no u 'stvarnom' okruženju je, šuška se godinama, agresivan i neugodan. Oskarovac je jednom prilikom recepcionara hotela pogodio telefonom u glavu jer mu se linija prekinula usred poziva sa ženom. Kasnije se pravdao da je 'gađao zid'. Komičarka Rebel Wilson otkrila je da kada mu je prišla da ga pozdravi, samo poručio da 'odje*e'. 

PA/Pixsell

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama