Show

Komentari 62

Nikita odbrusila: 'Trolovi, kod mene nećete krojiti primitivnu pravdu. Vi ne znate što je show'

Nikita odbrusila: 'Trolovi, kod mene nećete krojiti primitivnu pravdu. Vi ne znate što je show'

Pustite ljude da u miru gledaju show. A vi dragi moji, ako sam vas uspjela nasmijati od srca u ovo ludo vrijeme, bit će mi drago, napisala je Nikita, koja je privukla pažnju svojim ponašanjem u 'Večeri za 5 na selu'

Dance zvijezda devedesetih Nikolina Ivošević (50), poznatija kao Nikita, natječe se veganskom tjednu emisije 'Večera za 5 na selu'.

- Suze mi idu od sreće. Konačno sam imala poštenu medijsku promociju. Nadam se da se i vama dopalo moje predstavljanje. Hvala svima koji su gledali - napisala je Nikita.

POGLEDAJTE VIDEO: Splitska vampirica u 'Večeri za 5 na selu'

Njezino pojavljivanje u showu izazvalo je brojne komentare kod gledatelja. Po društvenim mrežama moglo se naći pozitivnih poruka Nikiti, ali i negativnih. No, čini se kako Nikiti ne odgovaraju kritike pa je jedna Facebook stranica objavila kako bivša dance zvijezda blokira komentare na njihovim objavama. 

- Drago nam je da nas pratiš - napisali su joj. 

Na cijelu situaciju osvrnula se i Nikita. Objavila je niz svojih fotografija te uz njih poslala poruku 'hejterima'.

- Dragi trolovi, na mojim stranicama nećete krojiti vašu trolovsku primitivnu pravdu. Ako ne znate što je show, što je emisija, molim lijepo imate druge programe pa prebacite na Dnevnik, neke političke emisije... Pustite ljude da u miru gledaju show. A vi dragi moji, ako sam vas uspjela nasmijati od srca u ovo ludo vrijeme, bit će mi drago - napisala je Nikita. 

Ispod njezine objave nizali su se komentari podrške njezinih prijatelja i pratitelja. Govore kako ih je nasmijala s guštom i neka se ne obazire na to što drugi kažu. 

- Puno je primitivnih i različitih ljudi. Ti si kraljica. Trolovi valjda nemaju drugog posla u životu. Baš sam se nasmijala vama u showu - pisali su joj pratitelji. Poručuju joj neka se ne obazire na 'hejtere' i ne pridaje im pozornost. 

Osim što je ponašanjem privukla pažnju na malim ekranima, Nikita je gledateljima zapela za oko i zbog strogog ocjenjivanja. Naime, mladoj kandidatkinji Mirjam dala je jedinicu u 'Večeri za 5 na selu'. 

Još samo danas, zadnja je šansa: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Najčitaniji članci