Obavijesti

Show

Komentari 40

Niko i Zrinka opuštali su se uz more, na Visu žele nekretninu?

Niko i Zrinka opuštali su se uz more, na Visu žele nekretninu?
15

Čitatelj ih dosad nije viđao po otoku, ali kaže kako su bili smireni i nisu se dali smesti, nego su se opuštali na suncu. Glumica je zamišljeno gledala u pametni telefon, a Niki je bilo vruće pa je osunčao isklesani torzo

VIDEO

Kako nam je ispričao čitatelj 24sata, glumica Zrinka Cvitešić (40) i nogometaš Niko Kranjčar (35) u grad Vis stigli su u utorak trajektom. Vidio ih je kako sjede u kafiću u subotu nešto iza 16.30, a izabrali su prvi red do mora.

POGLEDAJTE VIDEO: Niko i Zrinka na Visu

Pokretanje videa...

01:10

Guštali su u kavi i gaziranom piću nešto više od pola sata. Kasnije im se pridružio gospodin koji ih je odveo u razgledavanje grada.

Kako tvrdi očevidac, pokazivao im je zemljišta jer je navodno to i razlog njihova dolaska na Vis. Bili su opušteni i nasmijani dok su razgledavali terene, gdje planiraju graditi. Za oko im je zapela i uvala Rukavac, koju su razgledali, kao i još nekoliko lokacija koje su vidjeli, ali nisu još ništa odlučili. Čitatelj ih dosad nije viđao po otoku, ali kaže kako su bili smireni i nisu se dali smesti, nego su se opuštali na suncu i uživali uz zvuk mora i valova...

Glumica i dramska prvakinja zagrebačkog HNK, jesen i veći dio zime uglavnom je provodila u Londonu, gdje je igrala francusku prvu damu u predstavi 'Two Ladies' u Bridge Theatreu. S glumačkom divom Zoë Wanamaker (70) imala je zakazanih dvadesetak predstava, nakon čega se vratila u Hrvatsku. Na pozornici matičnog HNK u predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli' publika je nije gledala mjesecima u ulozi Ane Šafranek jer je Cvitešić zamijenila mlada Tesa Litvan.

The Andrew Marr Show

Zrinka se pak u Hrvatskoj ponajviše bavi uzgojem maslina, za što je nagrađena krajem veljače. Na Braču ima maslinik koji broji 150 stabala, a otvorila je i OPG. Godinu ranije dobila je zlatnu medalju za sortno ekstra djevičansko maslinovo ulje koje proizvodi, a primila je i povelju 'Cvit masline' za promicanje maslina i maslinova ulja kroz kulturu.

Zagreb: Poznati na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta

- Moći dati, moći pomoći, moći vidjeti izvan onoga ‘ja’ i ‘moje’ nije lako. Čovjek mora biti potpuno lišen ega, zadovoljan sobom i svojim životom te mora moći željeti i sanjati neko opće dobro, neko veće dobro, ne samo ono svoje. I mora biti svjestan da je samo mali dio tog jednog velikog kotača koji pokreće svemir - pisala je tad obožavateljima Zrinka.

Podršku u svakom segmentu poslovanja ima od sada već dugogodišnjeg dečka Nike, koji se prije dvije godine s nogometom oprostio. Barem kad je u pitanju profesionalna karijera, jer nije član ni jednog nogometnog kluba. Zadnji angažman imao je u Glasgow Rangersima, prije toga je bio i ‘preko bare’ gdje je nastupao za kultne NY Cosmose, ali ozljede su učinile svoje i Niko je potiho završio veliku karijeru. Koja je, barem takav dojam ima puno njih koji prati nogomet, mogla biti još veća.

Sheffield Wednesday v Rangers - Pre-Season - Hillsborough

Stoga ima dovoljno vremena pratiti Zrinku u njezinim avanturama. Već je 2014. godine Kranjčar u tajnosti bodrio svoju odabranicu dok je igrala djevojku Phoenix u mjuziklu 'Once', za što je dobila uglednu britansku nagradu Laurence Olivier za najbolju glumicu u mjuziklu. Kranjčar se navodno Zrinki javio nakon što je odgledao njezin mjuzikl na londonskom West Endu.

 - Odem na neki mjuzikl ili u kino kad imam slobodnog vremena - opisao je Niko kako je provodio vrijeme u britanskoj prijestolnici. Njegovo kulturno uzdizanje završilo je romansom. Usklađivao je s njezinim obavezama i dolaske u Zagreb, a sad su se, čini se, oboje, odlučili za novu i “mirniju” fazu u svojim životima - češći boravci na jadranskoj obali.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Pokretanje videa...

Deserti od oka, epizoda 2 07:27

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama
PONOSAN OTAC

Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama

Luka i supruga Vanja zajedno imaju troje djece, sina Ivana (13) i dvije kćerkice; Emu (11) i Sofiju (6)