Obavijesti

Show

Komentari 12

Niko Pulić ispao je iz Plesa sa zvijezdama': Iskreno, žao mi je

Niko Pulić ispao je iz Plesa sa zvijezdama': Iskreno, žao mi je
14

Od žirija su dobili 30 bodova i ispali su iz natjecanja iako su Darko Janeš i Marija Stošić dobili najmanje ocjene žirija. Najbolji su bili Barbara Radulović i R. Schubert

VIDEO

Niko Pulić i Tamara Despot večeras su plesali slowfox. Od žirija su dobili 30 bodova, no to nije bilo dovoljno i ispali su iz natjecanja. Automobilistički as rekao je da mu je žao jer je društvo u emisiji jako dobro. Niko i Tamara ispali su iako su Darko Janeš i Marija Stošić dobili najmanje bodova od žirija. 

- Start plesa bio je čisti Hollywood, a ostatak plesa ste se trudili i nise skidali osmjeh s lica. Ples je, sve u svemu, bio briljantan i nije vas bilo dosadno gledati - rekao im je Elio, a s njim se složio i Dinko koji je u plesu uočio samo jednu grešku i rekao Niki da mu je ovo bio najbolji ples dosad. 

- Tamari više ne smijem reći 'mala', žiri mi je zabranio. Poštujem je, ona je moja mentorica i moram je slušati - rekao je Niko. 

'Svjetionik' Lozar

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Saša Lozar i Marija Šantek u prošloj su emisiji plesali tango. Večeras su prvi plesali i okušali se u paso dobleu. Od žirija su dobili 35 bodova. Elio Bašan ples je pohvalio, Saši je rekao da se pravilno držao, no nedostajala im je 'treća dimenzija' i koreografija je bila 'jako zahtjevna'.

- Iskreno ste se veselili, drago mi je što niste odglumili radost kretanja u ovom plesu - rekla je Milka Babović Saši. Dinko Bogdanić rekao je da mu se koreografija jako svidjela i da je Saša pokazao da i visoki muškarci mogu plesati ovakve vatrene plesove. 

- Jedina moja zamjerka, kad hodate oko partnerice, mislite malo i na nju, ne samo na sebe - rekao je Dinko. Koreografija se svidjela i Davoru Bilmanu koji je ples jako pohvalio i rekao paru da su iznenađujuće dobro plesali. 

Barbara Kolar Saši je rekla da izgleda kao svjetionik, a on se našalio na svoj račun i rekao kako mu se čini da je više maslačak.

'Arogantnost je bila potisnuta, ali pokazana'

Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac plesali su paso doble na pjesmu 'Smooth Criminal'. Bili su jednako vatreni i energični kao i u prošloj emisiji kad su plesali tango. Od žirija su dobili 31 bod. 

- Ovo je ples savršen za glumice i Ana, odradili ste to savršeno. Morate poraditi na držanju ruku koje su još malo mlitave - rekao im je Davor. 

- Bilo je tako da sam mogla pratiti mirno, a ne strahujući da bi se nešto moglo dogoditi. Arogantnost je bila potisnuta, ali pokazana - rekla je paru Milka Babović.

Elio im je rekao da je njihov ples izgledao kao pravi 'fajt', da su bili jako borbeni i da je Ana jako dobro iskoristila svoju osobnost. 

Najbolji par večeri

Barbara Radulović i Robert Schubert plesali su slowfox na pjesmu 'Tonka' Daleke obale. Od žirija su dobili 39 bodova, najviše u ovoj emisiji.

- Vrlo lijepo ste ispričali priču u koreografiji. Gledajući vas kako plešete nisam imao ni jednu zamjerku, a nemam je ni sad. Jednostavno rečeno, bili ste fantastični - rekao im je Dinko. Davor je rekao da je slowfox tehnički zahtjevan i pohvalio Barbarino držanje i koreografiju koju je opisao kao savršenu. Barbari je zamjerio jedino što joj je glava malo poskakivala. 

- Vaš ples je Rolls-Royce među standardnim plesovima - kratko je rekla bila Milka Babović. 

'Najbolji ples večeras'

Mirna Medaković i Damir Horvatinčić najmlađi su par u ovoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'. U ovoj su emisiji plesali paso doble i od žirija dobili ukupno 37 bodova.

- Uplašila sam se kad sam vidjela da učite kako da se svađate, ali na kraju su moji strahovi ispali neopravdani. Kroz ples ste savršeno prenijeli emocije - rekla im je Milka. Dinko je pohvalio izražaj i koreografiju i rekao im da ih je bilo jako lijepo gledati. 

- Po meni, ovo je bio najbolji ples večeras - rekao je Mirni i Damiru Elio. 

Dobili najslabije ocjene žirija

Darko Janeš i Marija Stošić plesali su slowfox. Darko je na kraju plesa svim članovima žirija dao novac kako bi ih podmitio da dobiju dobre ocijene. Dobili su 25 bodova unatoč pokušaju mita. 

- Ne znam jel mi to premalo novca ili što da kažem - našalila se Milka Babović koja je Darku rekla da je dosta nespretan i da ju je jako nasmijao tijekom plesa i razveselio svojim nekoordiniranim pokretima. 

Davoru se nije svidjelo što ih je Darko htio podmititi kopijama novčanica. Rekao mu je da se mora uozbiljiti jer ples pati zbog njegove pretjerane šale. Savjetovao mu je da odluči hoće li biti ozbiljan ili će biti šaljivdžija. 

- Davor ima pravo, morate odlučiti hoćete li se zabavljati ili naučiti plesati - rekao je Damir Darku. 

Blaženka 'trtari'

Blaženka Leib i Patrik Majcen plesali su paso doble i od žirija dobili 30 bodova. Elio je pohvalio tajming u plesu i rekao kako se vidjelo da Blaženka uživa u plesu, za razliku od prošle emisije kad je bila jako napeta. 

- Možda vam fali samo malo više intencije, snage i želje da krenete. Dosta ste zapravo bili monotoni, kao da vozite stalno 130 kilometara na sat, ni brže ni sporije. Ubuduće morate promijeniti malo 'mood' - rekao je Elio.

Milka Babović razmišljala je o novcu koji je Darko stavio na stol, no uspjela je gledati i ples Blaženke i Patrika. Pohvalila ih je da se vidi napredak i da budu uporni. 

- Blaženka je kao dijete koje doma super rješava zadatke iz matematike, a u školi kad dođe pred ploču zablokira. To smo vidjeli i u plesu - rekao je Davor i komentirao kako su Blaženki najslabija točka ramena koja nisu čvrsta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama