Show

Komentari 28

Nikolina: Garderoba 
postaje soba za bebu, uređujem stan

Nikolina: Garderoba 
postaje soba za bebu, uređujem stan

U Beogradu preuređujemo postojeću garderobu u dječju sobu. Uredit ćemo je s bež i bijelim namještajem i detaljima, kaže Pišek koja će sve obaviti uz muževu pomoć

Dva posljednja mjeseca do porođaja Nikolina Pišek Ristović (41) provodi u uređenju sobe za svoju drugu kćer. Kako trenutačno živi na relaciji Beograd - Zagreb, voditeljica priprema dvije sobe. 


- U Beogradu preuređujemo postojeću garderobu u dječju sobu. Uredit ćemo je s bež i bijelim namještajem i detaljima - rekla je. Veseli se opremanju soba za koje nije angažirala dizajnera interijera. Sve će obaviti uz pomoć supruga Vidoja Ristovića (38) jer je završila dizajn na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

- Najnaporniji mi je bio obilazak trgovina, ali i to sam već obavila - kaže voditeljica i dodaje da se odlično osjeća. U osam mjeseci nije se udebljala i ne osjeća nikakvu razliku u odnosu na prvu trudnoću s kćeri Hanom (16). 

- Osim što se moram pridržavati jelovnika zbog intolerancije na gluten. suzdržavam se i od slatkiša. Sve manje se naprežem i puno manje izlazim - opisala je Nikolina trudničke dane. 

Najčitaniji članci