Obavijesti

Show

Komentari 216

Nikolina je Ramljakova nova ljubav: 'Ona je baš njegov tip'

Nikolina je Ramljakova nova ljubav: 'Ona je baš njegov tip'
1

Ramljak iz braka s Ozanom ima troje djece, ona je danas udata za redatelja Ogrestu. Nikolina Marasović ima sina iz braka s Goranom Bebićem Patkom. Ramljak je bio i s Tončicom Čeljuska...

VIDEO

Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak (50) od jeseni 2014. ljubi Splićanku Nikolinu Marasović (41). Par se može vidjeti u šetnji zagrebačkom špicom, kao i na kupanju na bazenu Jadran u Splitu. Prije nekoliko dana bili su i na koncertu Stereo MC’s u Šibeniku. Ramljak je ispijao piće, a Nikolina se nježno privila uz njega.

POGLEDAJTE NAJAVU MAGAZINA:

Pokretanje videa...

00:41

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ramljak je tad rekao da obožava britansku grupu još od osamdesetih te da se u Šibeniku osjeća kao kod kuće. Naime, njegova majka je sa Zlarina. Ramljak i Nikolina, pričaju prijatelji, zajedno su bili i na putovanjima. Prijatelji para kažu da je Nikolina baš Ramljakov tip žene.

Ona je jednostavna, pametna, draga i pristupačna, hvale je prijatelji para.

Ramljak slovi za jednog od najpoželjnijih neženja, a Nikolinu je osvojio izgledom i osobnošću. Par se poznaje godinama iz viđenja jer su isti “splitski đir“.

Njen brat Danijel vršnjak je s Ramljakom i znaju se iz grada. Nikolinin otac Miro Marasović Mambo bio je vaterpolist Mornara, a brat Danijel Jadrana. I Nikolina je plivala u klubu Jadran 11 godina. Djed Luka bio je proslavljeni veslač. Nikolina danas živi s majkom Nadom i sinom iz prvog braka na splitskim Mejama.

Nikolina Marasović danas se bavi turizmom. S prijateljicom je u Splitu imala agenciju za nekretnine, a danas iznajmljuje svoje apartmane.

Marasović je bila udana za sina pokojnog kultnog splitskog umjetnika Tome Bebića, Gorana Bebića Patka, vlasnika splitskog kafića “Po bota“. Legenda i simbol Dalmacije, Toma Bebić prepoznatljiv po svom dubokom hrapavom glasu i mornarskoj majici, čupavoj kosi i bradi splitski je kantautor, pjevač, pjesnik, slikar, boem i anarhist.

'Toni je moja srodna duša'

Radio je kao tajnik škole, nastavnik, mornarski podoficir, novinar u Nedjeljnoj Dalmaciji i Vjesniku, sudski pljenitelj, trener Hajduka, mehaničar, pomorski strojar, ali i policijski inspektor. Bio je zaštitno lice Splitskog festivala i velik prijatelj Borisa Dvornika.

Splitski bend TBF zna reći da je njihovo ime kratica od “Toma Bebić Fan”. Toma je preminuo 1990. od raka pluća. Njegova sestra je Nataša Bebić, splitska “kraljica aerobika“. Svojedobno kad je imao izložbu slika došlo mu je više zainteresiranih kupaca nego što je bilo njegovih djela. Da nikoga ne uvrijedi sve je slike spalio. Njegova bivša snaha Nikolina i Tomin sin Goran imaju 11-godišnjeg sina.

- Jako su se voljeli, a on je bio uz nju u njenim najtežim danima, kad je bila jako bolesna - pričaju nam prijatelji bivših supružnika. Ističu da su bivši partneri ostali u dobrim odnosima nakon rastave. I Goranova obitelj o Nikolini priča sve najbolje.

Prije atraktivne Splićanke, Ramljak je ljubio HTV-ovu voditeljicu, urednicu i novinarku Tončicu Čeljusku (48).

Ogresta odmah pao na Ozanu

Upoznao ih je zajednički prijatelj, nakon čega su postali nerazdvojni.

Tončica je govorila da je Ramljak, kojeg zovu Toni, njena srodna duša. Osvojio ju je šarmom, inteligencijom i znanjem, govorila je Tončica. 

Zajedno su se u javnosti počeli pojavljivati 2011., a prekinuli su tri godine kasnije. O razlozima svog ljubavnog kraha nisu javno govorili, a upućeni kažu da je Tončica bila jako zaljubljena u Ramljaka. Par je zajedno odlazio na odmor u njegovu obiteljsku vikendicu u Supetru na Braču. Prije Ramljaka, Tončica je bila u braku sa Zlatkom Čeljuskom (61)

Bivšeg člana Uprave i direktor tvrtke “Adria yacht” Vodice prije pet godina uhitili su u Njemačkoj. Za njim je tri godine ranije, bila raspisana međunarodna tjeralica zbog malverzacija sa zemljištem. Ramljak kao i njegova sadašnja odabranica Marasović, iza sebe ima jedan brak. 

Bio je oženjen za Ozanu Ramljak (47), dječju spisateljicu i bivšu TV voditeljicu iz Splita, s kojom ima troje djece. Ozanin otac Rade Perković bio je intendant splitskog HNK. Ozana i Ramljak rastali su se 2009. godine.

Ozana je danas zaručena za redatelja Zrinka Ogrestu (58), brata televizijske voditeljice, Željke. Ozana i Ogresta zajedno su tri godine. Lani je Ogresta rekao da jedva čeka da se vjenčaju. Upoznali su se na Akademiji dramske umjetnosti nakon predavanja.

- Iste sekunde smo razumjeli jedno drugo, a proveli smo sat vremena zajedno - rekao je Ogresta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 216
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'