Obavijesti

Show

Komentari 56

Nikolina se okružila sestrama: 'Sve preboliš i zakopaš u sebi'

Nikolina se okružila sestrama: 'Sve preboliš i zakopaš u sebi'
7

Što ti je život? Par koraka naprijed... par unazad. Čudo razmišljanja, prevrtanja događaja i prozor pun uspomena. Šaka smijeha, šaka suza, komentirala je Nikolina iz 'Braka na prvu'

VIDEO

Konobarica Nikolina Tutić (31) iz Svete Nedelje ljubav nije pronašla u drugoj sezoni showa 'Gospodin savršeni', kao ni prvoj sezoni 'Braka na prvu', ali sada je pokazala kako zbog toga previše ne očajava. Okružila se sestrama Kristinom i Pamelom te, kako tvrdi, razmišlja samo pozitivno. 

Nikolina uživa iza šanka: Htjela bih se povući iz javnog života...
Nikolina uživa iza šanka: Htjela bih se povući iz javnog života...

POGLEDAJTE VIDEO: 'Nikolina ima sestru blizanku'

Pokretanje videa...

01:03

- I što ti je život? Par koraka naprijed... par unazad. Čudo razmišljanja, prevrtanja događaja i prozor pun uspomena. Šaka smijeha, šaka suza. I sve to nekako preboliš i zakopaš duboko u sebi. Čekanje na nešto novo i odlazak u sasvim neki drugi, nepoznati svijet. Snađe se čovjek nekako i navikne na sve. To ti je život. Prolazi i ne okreće se - nemojte ni vi - komentirala je Nikolina.

Njoj u showu nije uspio eksperiment braka s Adamom Kromerom (33). On se zaljubio u kandidatkinju Gordanu Marelli (38) s kojom će u ljetnom terminu dobiti bebu.

Nikolina im je poželjela sreću, a ona, kako nam je otkrila, trenutno ne razmišlja o ulasku u novi reality. Posvetila se konobarenju, a ponuda muškaraca joj ne nedostaje. Inbox joj je, kako kaže, krcat. 

- Savjetovala bih ženama koje žele pronaći muškarca u showu da budu spremne na sve te da je takvo iskustvo u jednu ruku avantura, a u drugu samo još jedno veliko i zanimljivo životno iskustvo koje će ih obogatiti. Ljubav se ne traži, ljubav se dogodi, a može se dogoditi kada se najmanje nadaš - zaključila je Tutić. 

POGLEDAJTE NOVI SLASTIČARSKI SHOW 'DESERTI OD OKA': 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin