Obavijesti

Show

Komentari 113

Nimfomanka: Jackie Kennedy seks je voljela više od JFK-a

Nimfomanka: Jackie Kennedy seks je voljela više od JFK-a
7

Nevinost je izgubila u liftu, bila je s mnogim muškarcima prije i tijekom braka s Johnom, a nakon njegove smrti spetljala se s njegovom braćom i mnogim drugima

VIDEO

John Fitzgerald Kennedy bio je poznat kao veliki zavodnik i ženskaroš. Njegova supruga Jackie uvijek je imala reputaciju uglađene dame, dražesne i ljupke žene koja je patila zbog njegovih afera. U biografiji 'Jacqueline Kennedy Onassis, A Life Beyond Her Wildest Dreams' Darwin Porter i Danforth Prince bivšu prvu damu Amerike prikazali su u dosad neviđenom svjetlu - kao nimfomanku. 

Jackie je, pišu, imala nezasitan apetit za seks isto kao i njen suprug John. Bila je strastvena i spavala je s mnogim muškarcima prije, tijekom i nakon JFK-a. Warren Beatty, Paul Newman, Gregory Peck, Frank Sinatra i Marlon Brando tek su neki od muškaraca koje je zavela i spavala s njima. 

Branda je odvela kući na večeru nakon što su se napili u jednom klubu. Pustila je ploču Waynea Newtona i plesali su. Čvrsto se stiskala uz njega. Bacio ju je na sofu i strastveno su se ljubili. 

- Prvo je čekala da je pozovem u krevet, ali kad je vidjela da to neću učiniti uzela je stvar u svoje ruke i pitala me želim li provesti noć s njom - napisao je Brando u svojim memoarima.

Holden ju je naučio felaciju

William Holden Jackie je naučio oralnom seksu. Sestri je pričala da je William jako uredan i da joj je bio užitak pružati mu oralno zadovoljstvo. 

- Ako se nakon tjedan dana sa mnom vrati Kennedyju u Washington, on bi trebao doći i osobno mi zahvaliti zbog svega čemu sam je naučio - pohvalio se jednom prilikom Holden. 

Prijatelj bračnog para Kennedy, Gore Vidal, ispričao je da su John i Jackie zapravo igrali igru kad je bila riječ o seksu. I pričali su o svojim seksualnim eskapadama. 

Nevinost izgubila u liftu 

Jackie je nevinost htjela izgubiti što prije moguće. Izgubila ju je u liftu s Johnom P. Marquandom. Kad je dobila svoj prvi automobil, Mercury kabriolet, kovala je planove kako će dečke namamiti da se seksaju s njom. Oca je nagovorila da je pusti da studira u Parizu i tamo je počela njena 'seksualna renesansa'. 

Nakon putovanja sa sestrom po Europi i brojnih seksualnih iskustava zaposlila se u Washington Heraldu, radila je kao fotografkinja. Tada je i upoznala mladog senatora Johna Kennedyja. Prije JFK-a bila je zaručena s Ormandeom de Kayom, Johnom Hustedom i obojici se klela na vječnu ljubav. Obećanja, naravno, nije održala. 

JFK je bio loš ljubavnik

Nezadovoljna seksualnim životom u braku, Jackie je zadovoljstvo potražila u drugim muškarcima. Svađali su se i JFK ju je prisilno poslao u kliniku u Massachusettsu u kojoj su je elektrošokovima liječili od depresije.

- John nije bio dobar u krevetu. Uvijek je želio seks na brzaka i odmah nakon toga išao bi telefonirati, bio je opterećen poslom - povjerila se Jackie prijatelju. 

S Paulom Newmanom našla se u hotelu. Htjela ga je nagovoriti da u javnosti da svoju podršku Bobbyju Kennedyju s kojim je tada bila u vezi. Prijatelju Trumanu Capoteu povjerila se da joj je bilo jako čudno seksati se s Newmanom jer je imao isti penis kao njen pokojni suprug. Uz to, nije ga uspjela nagovoriti da podrži Bobbyja. 

S Tedom je ljubav vodila na dekici na travi

Nakon što je JFK 1963. ubijen, Jackie je bila u vezi s njegovim bratom Bobbyjem. Nisu se ni trudili sakriti aferu. Manje je ipak poznato da je paralelno s Bobbyjem i nakon njegova ubojstva Jackie imala aferu i s Tedom Kennedyjem. Goli su ležali na dekici na travi i vodili ljubav. Vidjeli su je ljudi koji su radili za Aristotlea Onassisa, tadašnjeg Jackienog zaručnika, i javili mu to, no on ju je svejedno oženio.

- Znao sam da je nakon Johnove smrti bila s Bobbyjem, no to me nije zamaralo. Znao sam da on ne može biti uz nju u svakom trenutku - otkrio je Ted Davidu Powersu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin