Obavijesti

Show

Komentari 102

Nina Badrić blista na plaži: Za izgled pije kolagen, a voli i boks

Nina Badrić blista na plaži: Za izgled pije kolagen, a voli i boks
7

Iako sada 'ne izlazi' iz kupaćih kostima, pjevačicu su često prozivali modni stilisti, ali i obožavatelji, da nespretno odabire krojeve. Krajem ožujka 2019., na dodjeli nagrade Porin, zamjerili su joj preusku haljinu

VIDEO

Nakon što je objavila fotografiju u crvenom kupaćem kostimu, pjevačica Nina Badrić (48) dobila je brojne pohvale na račun izgleda. 

- Izgledaš kao glumica Ursula Andress u filmu Dr. No. Prirodna žena u moru lažnjaka - pisali su joj fanovi. Nina, koja trenutno uživa u zadnjim danima ljeta na Hvaru, samo je odgovorila sa 'smiješkom'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nina Badrić se družila s Vilijem Berošem

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Video vijesti 16.08.2020. 01:16

Pohvalila se kako zadnjih dana pije 'kolagen', od kojeg se ne odvaja ni na plaži. Dodatak je to prehrani u tekućini s ribljim kolagenom, hijaluronskom kiselinom, mineralima i vitaminima za cjelokupnu njegu kože, mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju. 

Iako sada 'ne izlazi' iz kupaćih kostima, pjevačicu su često prozivali modni stilisti, ali i obožavatelji, da nespretno odabire krojeve. Krajem ožujka 2019., na svečanoj dodjeli glazbene nagrade Porin, zamjerili su joj preusku kreaciju Juraja Zigmana koja je 'nespretno' naglasila njezine obline. 

Rijeka: Svečana dodjela glazbene nagrade Porin 2019.

Tada je priznala da ide na radikalnu dijetu uoči svog koncerta u zagrebačkoj Areni, a požalila se i da njezino ime lažno koriste za proizvode za mršavljenje. 

- Prije ovako velikih koncerata odem par dana na post, svi mi kažu: ‘Nemoj, nemoj, past ćeš u nesvijest’, ali dosad nisam pa eto - izjavila je Nina za RTL-ov Exkluziv. Nina za održavanje forme povremeno trenira i boks jer je to, kako kaže, njezina psihoterapija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja psihoterapija za danas odradjena 😂😁😜 Box je moja sudba!✋🏻🥊

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje