Obavijesti

Show

Komentari 25

Nina Badrić pokazala je noge u mini haljini: 'One su tvoj adut'

Nina Badrić pokazala je noge u mini haljini: 'One su tvoj adut'
5

U crveno-bijeloj haljini istaknula je vitku liniju, a s obzirom na to da se radi o kratkoj haljini, u fokusu su joj bile noge. Dobila je hrpu komplimenata na račun svog izgleda iako idućeg ljeta slavi 50. rođendan

Pjevačica Nina Badrić (49) jedva je dočekala ljeto, ali i koncerte i gaže. Nakon više od godinu dana je početkom srpnja zapjevala pred publikom i tako 'otvorila' ljetnu sezonu nastupa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Nina Badrić 01:11

Kad ne svira i ne odmara u svojoj vikendici u Jelsi na Hvaru, koju je uredila s posebnom pažnjom, Nina se druži s bliskim prijateljima. Tako je ovih dana iskoristila lijepo vrijeme i otišla u prirodu, a vesele kadrove podijelila je s tisućama pratitelja na društvenim mrežama.

S njome su bile sestre Marija i Ivana Husar, Alan Hržica te njihova djeca. Nina se mazila s djecom, razgledavala prirodu, snimala konje... Objavivši fotografiju u kratkoj haljini, pažnja je usmjerena na njezine vitke noge.

Pokupila je hrpu komplimenata na račun izgleda. Bila je to za Ninu savršena nedjelja, a svidjela se i pratiteljima. 

- Naša leptirice - napisala je jedna, a druga dodala: 

- Kako si uvijek tako lijepa i zgodna?!

Nina uredila kuću u Jelsi: Imaš odličan ukus, ovo je za tvoj gušt
Nina uredila kuću u Jelsi: Imaš odličan ukus, ovo je za tvoj gušt

Bilo je i onih koji su se prisjetili kako je Nina krajem ljeta prošle godine ukrala pažnju linijom u kupaćem kostimu. Tada su također u fokusu bile noge pa su mnogi rekli da su one njezin adut.