Obavijesti

Show

Komentari 0

Nina Fakin snimila himnu svih ljubavi: 'Ježim se na melodiju'

Nina Fakin snimila himnu svih ljubavi: 'Ježim se na melodiju'
4

Vjerujem da je ovo snimanje svima ostalo u lijepom sjećanju. Ovaj spot mi je posebno drag srcu jer su u njega bili uključeni moji najbliži, kaže Nina koja je u projekt uključila i obitelj

VIDEO

Viceprvakinja u Croatia kupu, mlada Istarska pjevačica osebujnog glasa, Nina Fakin, predstavlja novu pjesmu ‘Sreća do neba’, za koju kaže da je himna svih ljubavi.

- Autori pjesme su Alen Orlić, Bruno Krajcar i Goran Kovačić. Sama pjesma govori o sreći do neba u smislu da ljubav traje ako ju se njeguje i čuva. Vrlo emotivna, ljubavna balada za koju bi se čak i moglo reći da je himna svih ljubavi koje su proživjele štošta toga i ostale jake - rekla je Nina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svoj prvijenac, pjesmu ‘Ljetni snovi’ predstavila je publici tijekom ovog ljeta i otkrila da osim što je uspješna u sportu daljinskog jahanja gdje je osvojila sve prestižne titule, da se i na području glazbe od nje može itekako puno očekivati.

- Za ovu pjesmu ‘Sreća do neba’ već kad sam čula prve note, znala sam da je moram otpjevati. Momentalno sam ju osjetila i stojim 100% iza nje i njezinih emocija. Ježila sam se na samu melodiju i znala sam kakvu pjesmu imam. I sama ideja o spotu je potekla čim sam prvi put čula pjesmu. Cilj je bio prikazati ljubav kroz vrijeme: od one dječje pa mladenačke pa sve do starije dobi. Kako se uz pjevanje bavim i jahanjem, velika mi je želja bila uključiti i konja pa je moj dragi Sauron veselo glumio i galopirao po Brijunima gdje smo snimali spot. Sam projekt je bio dosta izazovan, a s obzirom na epidemiološku situaciju još se je dodatno otežao. Međutim, bez obzira na to, iako smo bili podosta i vremenski ograničeni tijekom snimanja, atmosfera je bila izvanredna - govori Nina.

Kaže kako su snimatelji a svojom opuštenošću i profesionalnošću fantastično vodili tijek rada.

- Vjerujem da je ovo snimanje svima ostalo u lijepom sjećanju. Ovaj spot mi je posebno drag srcu jer su u njega bili uključeni moji najbliži. Stariji par su zaista bili moji djed i baka koji su u braku više od 50 godina, rođak je glumio u srednjem paru i moji dragi prijatelji su glumili dječju ljubav. Velika je sreća okupiti te meni drage ljude na jednom mjestu i stvoriti tako lijepu priču. Na toj prilici ću vječito biti zahvalna. Za scenografiju se pobrinula Velka Šuran iz Weddings in Istriaby LF, kostimografiju su osigurale Angels Wedding Pula i Ema Laginja design. Za šminku se brinula Tea Flego, a za frizuru Frizerski salon Pixie. Velike zahvale idu i NP Brijuni koji su nam omogućili da se snimanje dogodi baš na Brijunima - dodala je Nina.

I dalje nastavlja nizati uspjehe u sportskom djelu, a najnovije se može pohvaliti 1.mjestom na posljednjoj utrci, zadnjeg kola Croatia Cupa. Uz trenutne pripreme za novu sezonu jahanja, marljiva je i vrijedna te sa svojim glazbenim timom već radi na novim pjesmama koje će sve zaokružiti jednim albumom kojem se posebno raduje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac