Show

Komentari 80

Nina Kraljić nakon priznanja da je biseksualna: Nije mi žao ako će me netko toljagom loviti...

Nina Kraljić nakon priznanja da je biseksualna: Nije mi žao ako će me netko toljagom loviti...

Mama, tata, volim vas, hvala na svoj podršci. Žao mi je što imate tak hrabro ludo dijete, ali kako bi rekla naša Danijela (volim te mnogo draga): 'Takva sam i gotovo', napisala je Nina Kraljić

Nakon što je javno priznala da je biseksualna, pjevačica Nina Kraljić (28) se ponovno oglasila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čudo ste dragi ljudi. Koliko inspirativnih priča (doduše u inboxu jer se ljudi još uvijek boje svega i svačega, razumljivo) i koliko ljubavi i koliko želje za boljim danas, a ne sutra. E, to je poanta i zato mi nije žao ako će me netko toljagom loviti po Kvatriću. Ionako teretane ne rade i već imam škrge od nekretanja. Već sad u haljinu koju sam zamislila za Doru nemrem ući - započela je objavu.

- Kog briga, samo jako. Kako bi rekla moja prabaka: bit će više za prezimit. Mama, tata, volim vas, hvala na svoj podršci. Žao mi je što imate tak hrabro ludo dijete, ali kako bi rekla naša Danijela (volim te mnogo draga): 'Takva sam i gotovo' - dodala je.

Kraljić smatra da ako se netko naziva umjetnikom/umjetnicom, onda treba predstavljati istinu jer je odlučio biti javna osoba.

- Ako pjevaš o jednoj divnoj ženi ili divnom muškarcu, a ispod stola maziš plesača ili plesačicu, a javna si osoba, onda budi primjer  za LGBT zajednicu i reci kako stvari stoje i budi pozitivan primjer. U čemu je problem, ja sam otvoreno biseksualna. Kratko i jasno to je stav iza kojeg stojim i cijenim jednako negativne koliko i pozitivne komentare - napisala je ranije.

Najčitaniji članci