Obavijesti

Show

Komentari 28

Nina Morić slavila u Zagrebu: Kako ono ide pjesma Engleza?

Nina Morić slavila u Zagrebu: Kako ono ide pjesma Engleza?
14

Manekenka Nina Morić slavila je s prijateljima i drugim navijačima pobjedu u kafiću te zapjevala jednu od navijačkih himni, pjesmu 'Srce vatreno'

VIDEO

Konačno sam stigla, u Hrvatskoj sam, u Zagrebu. Ovo je kuća moje bake, otkrila je manekenka Nina Morić (41) u snimci koju je objavila na društvenoj mreži. Nina se na sljedećem videu našalila na račun Engleza i njihove najave da će pobijediti Hrvatsku. 

- Mama, kako je išla ona lijepa pjesma Engleza? Nogomet se vraća kući - zapjevala je manekenka pritom se smijući. Nina je dodala kako je engleski nogomet gotov, a kasnije se odvezla u centar Zagreba i snimala veselje hrvatskih navijača po ulicama. 

Manekenka je slavila s prijateljima i drugim navijačima pobjedu u kafiću te zapjevala jednu od navijačkih himni, pjesmu 'Srce vatreno'. Nina je prošlog mjeseca objavila na društvenoj mreži dirljiv status u kojem se ispričava svima koje je uvrijedila na bilo koji način. 

- Griješila sam, ponekad iz površnosti, a ponekad je na pogreške utjecala vjera koju sam imala u jednu osobu - rekla je Nina. Većina pretpostavlja kako je status posvetila bivšem dečku Fabriziju Coroni (44). S njima ima sina Carlosa Mariu (15). 

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom nedavno je privremeno ušla u talijansku inačicu Big Brothera. Za potrebe reality showa promijenila je frizuru i odjenula se u 'gusarskom' stilu. Ulaskom u kuću šokirala je bivšeg zaručnika Luigija Maria Favolosa (30) koji je bio jedan od natjecatelja 15. sezone showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin