Obavijesti

Show

Komentari 176

Ninu Kraljić su napali zbog 5G mreže, ona udarila po Severini

Ninu Kraljić su napali zbog 5G mreže, ona udarila po Severini
3

Nina je svoju objavu u kojoj poziva na bojkot 5G mreže i napada Severinu kasnije ipak izbrisala, a svojim pratiteljima rekla je kako je bolje da je ne čitaju ako će ju prozivati zbog njezinih stavova

VIDEO

Pobjednica prve sezone talent showa The Voice, Nina Kraljić (28), na društvenim je mrežama pozvala svoje pratitelje da joj se pridruže i potpišu peticiju protiv 5G mreže, jedne od gorućih teorija zavjere posljednjih mjeseci. Dio komentatora u objavi ju je pitao zašto misli da bi to trebali napraviti, a svađa je brzo eskalirala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:24

- Ja sam mislila da si ti pametna. Zašto trebamo potpisati? Da nestane COVID-19 ili da ljudi prestanu dobivati rakove? Ili možda da nas ne prisluškuju? - napisala joj je jedna pratiteljica, a Nina joj je ubrzo odgovorila.

Kraljić joj je kazala kako smatra da bi svatko na svom profilu mogao pisati što želi te ju okarakterizirala hejterom. Na ostale prozivke je odgovorila u sličnom tonu, a posebno ju je, čini se, zasmetao jedan komentar koji joj je sugerirao da se bavi glazbom te pritom spomenuo Severinu. 

- Ako vam se ne sviđa što komentiram ne morate pratiti ovu stranicu. Bavite se svojim poslom, ali sloboda govora je moje pravo. I još jedna opaska. Severina je vama glazba? Sretno - napisala je Nina.

Kasnije je svoju objavu ipak izbrisala, a na Facebooku je stavila novu objavu kojom se referirala na raniji sukob. 

- Nisam fake, ne mislim biti fake i pričam i pjevam ono što mislim i osjećam i držim se toga nepokolebljivo, a to je vrlo rijetko danas. Ne radim ni glazbu po kalkulaciji 'što će biti hit' pa sigurno neću ni sebi nabijati cenzuru. Umjesto da potaknete mlade na otvoreno izražavanje, ispada da se trebamo bojati stajanja iza vlastitih principa i bojati se diskusija i negativnih, lančanih reakcija. Kome se ne sviđa što imam za reći ne mora biti tu. Ionako da samo skupljam fanove i masu, radila bi drugačiju vrstu muzike. Idem sad fino gejmat na PlayStationu, upaliti laptop, mobitel staviti na uho i možda i stati pored mikrovalne da se naviknem na 5G ozračavanje - zaključila je Kraljić ovu cyber prepirku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu