Obavijesti

Show

Komentari 45

'Nisam se nadala da će me publika zavoljeti, hvala svima'

'Nisam se nadala da će me publika zavoljeti, hvala svima'
1

Nakon izlaska iz kuće najteže joj je bilo naviknuti se na to da više nije okružena ljudima s kojima je bila dva i pol mjeseca. U kući joj, kaže, ništa nije bilo teško

VIDEO

Od 18 kandidata koji su se pojavili u prvoj sezoni 'Života na vagi' njih četvero našlo se u finalu, a slavio je Ivan Krolo. No preostali kandidati su dobili također veliku motivaciju da nastave s treninzima i zdravom prehranom. Naime, nekoga od njih čekala je nagrada od 50 tisuća kuna, a kao najupornija pokazala se simpatična Brođanka Gabrijela Crnjac, piše RTL.

Gabi je u kuću zakoračila sa 183,7 kila, a u finalu se pojavila sa 129 kg. Skinula je 54,7 kilograma, odnosno čak 29,8% tjelesne mase.

- Pola nagrade ću dati svojoj obitelji, a pola namjeravam uložiti u sebe, odnosno u svoj boravak u Zagrebu gdje ću nastaviti s treninzima - poručuje Gabi kojoj je cilj doći do 100 kilograma. S tim rezultatom bi, kaže, bila i te kako zadovoljna.

I nakon izlaska iz kuće nastavila je njegovati odnos s ostalim kandidatima, naročito s Anom, Leonardom, Nevenom i Darjanom. A zadnjih dana u showu kandidati su sve više počeli pričati o prisnom odnosu Gabrijele i Darjana. Ona, pak, tvrdi da je to sve na prijateljskoj razini.

Nakon izlaska iz kuće najteže joj je bilo naviknuti se na to da više nije okružena ljudima s kojima je bila dva i pol mjeseca. U kući joj, kaže, ništa nije bilo teško.

- Nije mi problem ni prehrana. Naviknula sam se brzo na to sve, a i znam zašto sam došla u emisiju - poručuje Gabi koja je još na samom početku kazala kako zbog njezine debljine najviše pati njezin tata te da zbog brige oko nje ima povišen tlak.

- Nitko nije bio sretniji od njega kad je vidio koliko sam smršavjela. Naravno, i cijela obitelj je bila oduševljena, ali on posebno - kaže Gabrijela koja je već nakon prve emisije i priznanja da se boji kako će uvijek ostati sama zaradila simpatije gledatelja.

- Nisam se nadala da će me ljudi toliko zavoljeti, ali zahvaljujući njima, cijela ova faza je bila puno lakša -  priča Gabrijela, koja ni trenutka ne žali što se prijavila u emisiju.

- Moj život se u potpunosti promijenio i nikad nisam požalila zbog svoje odluke da se prijavim - ponosno zaključuje omiljena Gabi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...