Obavijesti

Show

Komentari 133

'Nisam se nadala pobjedi u Big Brotheru, a falio mi je dečko...'

'Nisam se nadala pobjedi u Big Brotheru, a falio mi je dečko...'
20

Boravak u kući me je naučio i da su kompromisi i tolerancija najbitniji za održavanje dobrih odnosa, rekla nam je Ana Kovačec koju su u Big Brother kući zvali Anči

VIDEO

Nisam pretjerano tužna, ali sam mislila da ću možda ostati još koji tjedan, rekla je Ana Kovačec (24) nakon što je saznala da je show za nju u nedjelju završio.

Ipak, Zagrepčanka nam je ispričala kako joj je s jedne strane nedostajao vanjski svijet.

- Zaželjela sam se dragih ljudi - kaže Kovačec i dodaje kako se, s druge strane, prilagodila životu i ljudima u BB kući. Pobjedi se nije nadala, a najviše joj je nedostajao dečko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

02:24

- Falili su mi i moj pas, prijateljice te izlasci - rekla je Ana. Najviše se zbližila s Lidijom Marić Ribicom (45) i Lucijom Stojak (23), a još nije sigurna s kim bi htjela ostati u kontaktu.

- Moram još sve sagledati - rekla je Anči. Smatra da se u kući nije pretjerano svađala te da su Anezi (31) i Dubravka (46) dvolične. U kući je naučila važne lekcije, a po tome će pamtiti svoj boravak u reality showu.

11
| Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Sotheby's/Privatni album

- Boravak u kući me je naučio da novac nije bitan te da su kompromisi i tolerancija najbitniji za održavanje dobrih odnosa - rekla je bivša hostesa. Kad smo je pitali tko će, prema njoj, odnijeti nagradu, Kovačec se nije mogla odlučiti samo za jednu osobu.

- Kao pobjednicu vidim Ribicu ili Anu te Orkyja - uvjerena je Anči. U BB kuću je ušla jer se htjela medijski eksponirati. Hostesiranjem se više ne bavi jer bi po gaži dobila tek 150 kuna. Radila je u kasinima i s dečkom vodila kafić na zagrebačkoj Trešnjevci. Anči je u studiju dočekao dečko, a ona nam je prije ulaska otkrila da voli mijenjati svoj ljubavni status.

8
| Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Dečka imam, pa nemam, kako zapuše - izjavila je tad Anči. Priznala je i kako voli ulagati u svoj izgled. Povećala je grudi i napumpala usne.

- Sama sam financirala estetske zahvate, a nešto i moj dečko - kaže Ana. Prije ulaska u BB kuću sredila je nos i stavila umetke u kosu. Na zahvate je odlazila u Srbiju jer je ondje, kaže, jeftinije i kvalitetnije u usporedbi s nama.

- Vidjela sam nekoliko noseva koje su radili kod nas i odlučila se operirati u Beogradu. Zašto se operiram? Volim lijepo izgledati i držati do sebe iako je to sad postao neki trend - ispričala nam je bivša zagrebačka hostesa. Kovačec kaže kako nema uzora, ali i da joj Soraja izgleda predobro. Što se tiče muškaraca, mogu je osvojiti humorom. Ispričala je da ne voli prenabildane dečke.

- To je lijepo vidjeti, ali nikad nisam bila u vezi s takvim. Uvijek sam imala dečke sa škembicom - rekla je Kovačec.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje